Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки
Головна
Поточний випуск
Редакційна колегія
Про журнал
Цілі та проблематика
Етичні норми
Порядок рецензування статей
Політика відкритого доступу
Авторам
Умови публікації статей
Вимоги щодо змісту статей
Вимоги щодо оформлення статей
Тематичні розділи
Оплата публікації статті
Архіви
Контакти
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 32 (2022): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
№ 32 (2022): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
DOI:
https://doi.org/10.36477/2522-1221-2022-32
Опубліковано:
2023-01-30
Випуск
FULL PDF
ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА СУЧАСНОГО МАТЕРІАЛОЗНАВСТВА ТА ТОВАРОЗНАВСТВА
ЛАЗЕРНЕ ЗВАРЮВАННЯ ВИСОКОЛЕГОВАНОЇ ЖАРОМІЦНОЇ КОРОЗІЙНОСТІЙКОЇ СТАЛІ АУСТЕНІТНОГО КЛАСУ 12Х18Н10Т
А. В. Бернацький, В. А. Лукашенко, О. В. Сіора, Н. О. Шамсутдінова
7-13
PDF
ЕКСПЕРТНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ ПРИ ПРОВЕДЕННІ ПРОЦЕДУРИ ДЕКЛАРУВАННЯ
Н. І. Доманцевич, Г. С. Шестопал
14-19
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ КОРІАНДРОВОЇ ЕФІРНОЇ ОЛІЇ
О. В. Калашник, С. Е. Мороз, О. В. Кириченко, А. Б. Бородай
20-26
PDF
ШТРИХОВЕ КОДУВАННЯ ПРОДУКЦІЇ ТА ОЦІНКА ВІДПОВІДНОСТІ ТОВАРНОЇ ІНФОРМАЦІЇ ВИМОГАМ ЩОДО ЗАХИСТУ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ
Д. І. Сапожник, О. В. Шумський, О. В. Височанська
27-33
PDF
ОЦІНЮВАННЯ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ РЕЗУЛЬТАТІВ ВПРОВАДЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТОВАРНИХ ЗНАКІВ У МАРКУВАННІ ОДЯГУ
О. В., Шумський, Н. І. Попович, О. М. Швець, О. В. Височанська
34-43
PDF
СУЧАСНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
ДОСЛІДЖЕННЯ ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ РОЗРОБЛЕНИХ ВАФЕЛЬНИХ ТОРТІВ
Р. М. Бойдуник
44-51
PDF
СУЧАСНІ НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ НОВИХ СПОСОБІВ ПОЛІПШЕННЯ ЯКОСТІ І ЗБЕРІГАННЯ ХЛІБА
Т. М. Лозова
52-58
PDF
АНАЛІЗ ЗАСТОСУВАННЯ НЕБІЛКОВИХ ІНГРЕДІЄНТІВ У М’ЯСНИХ СИСТЕМАХ З РОЗРОБКОЮ НОВОЇ СТРАВИ
І. М. Ощипок, М. В. Бужанська
59-66
PDF
КАРОТИНОЇДНІ ТА АНТОЦІАНОВІ НАЧИНКИ ДЛЯ ОТРИМАННЯ НОВОГО ПОКОЛІННЯ ВАФЕЛЬНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯ
В. В. Погарська, О. О. Юр’єва, О. С. Погарський, С. М. Лосєва
67-75
PDF
ОЦІНКА ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ТА ФРАКЦІЙНОГО СКЛАДУ БІЛКІВ ОВЕЧОЇ ТА КОРОВ’ЯЧОЇ СИРОВАТОК ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА МЯКИХ СИРІВ
Т. М. Приліпко
76-80
PDF
ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ СИСТЕМИ РЕГУЛЮВАННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ВИКОРИСТАННЯ СЕНСОРНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ІДЕНТИФІКАЦІЇ М’ЯСНОЇ ПРОДУКЦІЇ ПРИ МИТНОМУ ОФОРМЛЕННІ ДЛЯ ВИЯВЛЕННЯ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ ТА З МЕТОЮ ЗАХИСТУ СПОЖИВАЧІВ
М. П. Бодак, В. В. Донцова, В. Т. Лебединець, Д. І. Сапожник
81-88
PDF
СУЧАСНІ КОНЦЕПЦІЇ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
С. Р. Мельник, Ю. Р. Мельник, Б. О. Дзіняк, О. М. Оробчук
89-99
PDF
Мова
English
Українська