№ 3 (2021): Індустрія туризму і гостинності в Центральній та Східній Європі
Індустрія туризму і гостинності в Центральній та Східній Європі
Індустрія туризму і гостинності в Центральній та Східній Європі
Головна
Архіви
Про журнал
ВІДКРИТИЙ ДОСТУП
ПУБЛІКАЦІЙНА ЕТИКА
РЕЦЕНЗУВАННЯ
ПРОТИДІЯ ПЛАГІАТУ
РОЗГЛЯД ІНФОРМАЦІЇ ТА ЗВЕРНЕНЬ
РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ
ДЛЯ АВТОРІВ
КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ
Увійти
Змінити мову. Поточною мовою є:
Українська
English
Увійти
Змінити мову. Поточною мовою є:
Українська
English
№ 3 (2021)
Випуск
ТИТУЛЬНА СТОРІНКА
ЗМІСТ
Статті
М. В. Бєлобородова, Л. І. Юрчишина, А. П. Козинець
5-11
ПОТЕНЦІАЛ РОЗВИТКУ ЕКОТУРИЗМУ В РЕГІОНАХ УКРАЇНИ
PDF
Л. О. Гончар, А. В. Поплавська, О. В. Аухімік
12-17
УПРАВЛІНСЬКИЙ АНАЛІЗ ОСОБЛИВОСТЕЙ СИСТЕМИ КОНТРОЛІНГУ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
PDF
Ю. Давидюк, І. Жалінська, В. Кравчук
18-23
ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЕЙ ЯК ІНФРАСТРУКТУРНИХ ЕЛЕМЕНТІВ MICE-ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ
PDF (English)
Г. М. Заваріка, Л. В. Денищенко, В. В. Косенко
24-32
ПРАВОВІ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНІ ЗАСАДИ БЕЗПЕКИ ДІЛЬНОСТІ У СФЕРІ ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ
PDF
Ю. А. Перегуда
33-38
АНТИКРИЗОВЕ УПРАВЛІННЯ В ТУРИСТИЧНІЙ ГАЛУЗІ
PDF
М. М. Пудровська
39-43
РОЛЬ МОВ У РОЗВИТКУ НОСТАЛЬГІЧНОГО ТУРИЗМУ
PDF
Т. М. Степанова, А. О. Геліх
44-48
ФОРМУВАННЯ КУЛІНАРНИХ БРЕНДІВ СУМЩИНИ ЯК СКЛАДОВОЇ ЧАСТИНИ ГОСТИННОСТІ РЕГІОНУ
PDF
О. В. Хитра
49-60
ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ МЕНЕДЖМЕНТУ ВРАЖЕНЬ У ТУРИСТИЧНОМУ БІЗНЕСІ
PDF
В. В. Чиняк
61-67
ОГЛЯД ВПЛИВУ ДИНАМІКИ ТУРИСТИЧНИХ ПОТОКІВ НА НАПОВНЕНІСТЬ ГОТЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ В ПЕРІОД 2018–2020 РР.
PDF
М. К. Турчиняк, О.Г. Форись
68-73
РОЗВИТОК ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В ЗАХІДНОМУ РЕГІОНІ УКРАЇНИ
PDF