№ 5 (2022): Індустрія туризму і гостинності в Центральній та Східній Європі

Статті

М. М. Бащак
5-12
ВПЛИВ ГЕОПОЛІТИЧНОЇ НЕСТАБІЛЬНОСТІ НА РОЗВИТОК ТУРИЗМУ
PDF
О. С. Богма, О. В. Овдій
13-21
МЕТОДИКА ОЦІНЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ІНСТИТУТУ ДЕРЖАВНОГО ЗОВНІШНЬОГО ФІНАНСОВОГО КОНТРОЛЮ (АУДИТУ)
PDF
О. В. Вітренко, О. В. Романко
22-27
ЗАСТОСУВАННЯ ПРОЦЕСНО-ОРІЄНТОВАНОГО БЮДЖЕТУВАННЯ В УПРАВЛІННІ ДІЯЛЬНІСТЮ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ КОМПЛЕКСІВ
PDF
Л. В. Власенко, М. О. Панкова, Е. Е. Пархоменко
28-35
СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ВИЇЗНОГО ТУРИЗМУ З КНР ДО УКРАЇНИ
PDF
Ж. В. Гарбар, Я. В. Гонтарук
36-44
МАРКЕТИНГОВІ ІННОВАЦІЇ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ УКРАЇНИ
PDF
Ю. В. Земліна, Н. В. Вецепура, В. В. Полуда
45-52
ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ КОНСЬЄРЖІВ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
PDF
С. М. Калініченко, С. О. Заїка
53-58
МЕТОДОЛОГІЯ РОЗРАХУНКУ СИСТЕМИ ПОКАЗНИКІВ МІЖНАРОДНОГО ТУРИЗМУ
PDF (English)
Б. М. Мізюк, Ю. Б. Миронов
59-67
МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ СИСТЕМНОГО УПРАВЛІННЯ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ
PDF
М.О. Проскуріна
68-74
РОЛЬ ГЛОБАЛЬНИЙ МІСТ В ІНФОРМАЦІЙНІЙ ЕКОНОМІЦІ
PDF
Р. С. Шулла, Г. М. Колісник, М. М. Попик
75-90
МОЖЛИВІСТЬ ВПРОВАДЖЕННЯ КОНЦЕПЦІЇ ЦЕНТРІВ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЯК ІНСТРУМЕНТІВ СТРУКТУРНОГО УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
PDF
Г. П. Щука, Л. В. Ковальська, Л.І. Гальків
91-97
ВИЗНАЧЕННЯ ЗМІСТУ ТА СТРУКТУРИ ЛІКУВАЛЬНО-ОЗДОРОВЧОГО ТУРИЗМУ
PDF
М. З. Паска
98-103
ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ ЛЬВІВЩИНИ В КОНТЕКСТІ ФОРМУВАННЯ РЕСТОРАННИХ БРЕНДІВ
PDF