Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки
Головна
Поточний випуск
Редакційна колегія
Про журнал
Цілі та проблематика
Етичні норми
Порядок рецензування статей
Політика відкритого доступу
Авторам
Умови публікації статей
Вимоги щодо змісту статей
Вимоги щодо оформлення статей
Тематичні розділи
Оплата публікації статті
Архіви
Контакти
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 31 (2022): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
№ 31 (2022): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
DOI:
https://doi.org/10.36477/2522-1221-2022-31
Опубліковано:
2022-12-22
Випуск
FULL PDF
АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ НАУКОВОГО ТА ПРАКТИЧНОГО МАТЕРІАЛОЗНАВСТВА
ВПЛИВ АНАТОМІЧНОЇ БУДОВИ ВОЛОКОН ТЕХНІЧНИХ КОНОПЕЛЬ НА ГІДРОФОБНІ ВЛАСТИВОСТІ ВЗУТТЄВИХ ВИРОБІВ НА ЇХ ОСНОВІ
Г. А. Бойко, Ю. В. Березовський, В. В. Ракитянська
7-13
PDF
ТЕХНОЛОГІЯ ВЛАШТУВАННЯ ҐРУНТОЦЕМЕНТНИХ БЛОКІВ З ДОБАВКОЮ ЗОЛИ
О.В. Михайловська
14-18
PDF
ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА СУЧАСНОГО МАТЕРІАЛОЗНАВСТВА ТА ТОВАРОЗНАВСТВА
ФОРМУВАННЯ РИНКУ МЕБЛІВ В УКРАЇНІ ТА МИТНІ ФОРМАЛЬНОСТІ ПІД ЧАС ЇХ ІМПОРТУ
М. П. Бодак, О. І. Гирка, М. І. Філь
19-25
PDF
РИНОК ФРУКТІВ ТА ОВОЧІВ В УКРАЇНІ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ
І. В. Донцова, В. Т. Лебединець, В. В. Гаврилишин
26-36
PDF
ПРІОРИТЕТНІ ДОСЛІДЖЕННЯ МАТЕРІАЛІВ ТА ВЛАСТИВОСТЕЙ ВІЙСЬКОВОЇ ФОРМИ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ В УМОВАХ ВІЙНИ
В. М. Дурач, П. В. Ткачук, Л. Г. Ніколайчук
37-43
PDF
ІННОВАЦІЙНІ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ПОЛІПШЕННЯ ЯКОСТІ ТА ВИЯВЛЕННЯ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ ШОКОЛАДНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Т. М. Лозова
44-51
PDF
РОЗРОБКА НОМЕНКЛАТУРИ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТА ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ САМОРЯТІВНИКІВ ШАХТНИХ ІЗОЛЮЮЧИХ НА ХІМІЧНО ЗВ’ЯЗАНОМУ КИСНІ
Н. В. Омельченко, М. О. Кралюк, А. С. Браїлко
52-61
PDF
ПОСТАНОВКА ПИТАНЬ ПРИ ПРИЗНАЧЕННІ МИТНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ ОБ’ЄКТІВ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ
Д. І. Сапожник, Л. Б. Демидчук
62-69
PDF
КЛАСИФІКАЦІЙНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТА АЛГОРИТМ КОДУВАННЯ ПЛАСТМАСОВИХ ТРУБ ЗА УКТ ЗЕД З МЕТОЮ ЇХ ПРАВИЛЬНОГО МИТНОГО ОФОРМЛЕННЯ
Г. С. Шестопал, О. В. Височанська
70-77
PDF
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
СУЧАСНІ ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ ІННОВАЦІЙ В ПЕРЕРОБЦІ ЛУБ’ЯНИХ КУЛЬТУР
Ю. В. Березовський, Т. О. Кузьміна
78-85
PDF
ЗМІНА МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ МОДИФІКОВАНИХ ПОЛІЕТИЛЕНОВИХ ПЛІВКОВИХ МАТЕРІАЛІВ ЗА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР ТА ТЕРМОЦИКЛЮВАННЯ
Н. І. Доманцевич, Г. С. Шестопал, Б. П. Яцишин
86-91
PDF
СУЧАСНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
ВИКОРИСТАННЯ РІДКИХ РОСЛИННИХ ОЛІЙ У ВИРОБНИЦТВІ ЗДОБНОГО ПЕЧИВА
В. Т. Лебединець, М. М. Мороз
92-100
PDF
ФОРМУВАННЯ КУЛІНАРНОЇ ЯКОСТІ ПЕЧИВА ПІСОЧНОГО З ДОБАВЛЯННЯМ БОРОШНА ГАРБУЗОВОГО
В. В. Любич, В. В. Новіков, В. В. Желєзна, О. Л. Бурляй
101-106
PDF
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА З НАЧИНКОЮ
Г. В. Новік, В. Г. Применко, А. М. Савченко, Ю. Є. Артеменко
107-116
PDF (English)
ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАЛЕЖНОЇ ГІГІЄНІЧНОЇ ПРАКТИКИ ПРИ ВИГОТОВЛЕННІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
І. М. Ощипок, К. В. Макарук, О. А. Сінчук
117-125
PDF
ВПЛИВ РЕЖИМІВ СТЕРИЛІЗАЦІЇ НА ДИНАМІКУ ОКИСЛЕННЯ ЖИРУ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ І ЗБЕРІГАННІ КОНСЕРВІВ
Т. М. Приліпко, В. Б. Косташ, В. М. Федорів
126-131
PDF
Мова
English
Українська