THE SYSTEM OF MANAGEMENT OF QUALITY IS IN SKINS-SHOES PRODUCTION

  • I. Baydakova
Keywords: якість, система якості, розвиток ринку, динаміка й інтеграція економіки

Abstract

The methodical going is recommended near treason of dynamics of quality on enterprises on such indexes: an evaluation of quality of products is from the side of users on the basis of the having a special purpose sociological questioning; a rating evaluation of quality of products is from the side of representatives of point-of-sale enterprises; a rating evaluation of the technical and technological state of enterprise is on the basis of expert estimations from the side of specialists.

References

1. Павлова В. А. Конкурентоспроможність підприємства: оцінки та стратегія забезпечення / В. А. Павлова. – Донецьк : Видавництво ДУЕП, 2006. – 276 с.
2. Шинкаренко В. Г. Управління конкурентоспроможністю підприємств / В. Г. Шинкаренко, О. Н. Криворучко. – К.: Вид-во “Консультант”, 2003. – 164 с.
3. Товарознавство непродовольчих товарів / [Л. Г. Войнаш, Л. І. Байдакова, Д. І. Козьмич та ін.]. - К.: НМЦ «Укоопосвіта», 2004. – 532 с.
4. Воронов Н. Ф. Основные принцыпы и подходы к определению конкурентоспособности современной обуви / Н. Ф. Воронов // Кожевенно – обувная промышленность. – 2005. – № 1. – С. 23– 24.
Published
2013-11-01
Section
COMMODITY SCIENCE OF NON-FOOD PRODUCTS