Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки
Головна
Поточний випуск
Редакційна колегія
Про журнал
Цілі та проблематика
Етичні норми
Порядок рецензування статей
Політика відкритого доступу
Авторам
Умови публікації статей
Вимоги щодо змісту статей
Вимоги щодо оформлення статей
Тематичні розділи
Оплата публікації статті
Архіви
Контакти
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 35 (2023): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
№ 35 (2023): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
DOI:
https://doi.org/10.32782/2522-1221-2023-35
Опубліковано:
2023-09-20
Випуск
Завантажити номер одним файлом
СУЧАСНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
ІННОВАЦІЙНІ РІШЕННЯ ЩОДО ЗБЕРЕЖЕННЯ ЯКОСТІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
Р. М. Бойдуник, Н. С. Палько, О. Я. Давидович
5-13
PDF
ОБҐРУНТУВА́ННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ АСПЕКТІВ ВИРОБНИЦТВА АЛКОГОЛЬНОГО МОРОЗИВА
В. М. Ковбаса, Т. Г. Осьмак, У. Г. Бандура, А. М. Куц, М. В. Бондар, В. Я. Cапіга
14-23
PDF
ВПЛИВ СКЛАДУ РЕЦЕПТУР І КУЛІНАРНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРИЙОМІВ НА ХАРЧОВУ ЦІННІСТЬ ПРОДУКЦІЇ З РИБНОГО ФАРШУ
Т. М. Приліпко
24-28
PDF
КОНСЕРВУВАННЯ ПЛОДОВО-ЯГІДНОЇ СИРОВИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР ТА МЕТОДІВ КРІОПРОТЕКЦІЇ
Г. О. Сімахіна
29-35
PDF
ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ СИСТЕМИ РЕГУЛЮВАННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ДОСЛІДЖЕННЯ ПОЛІМОРФНИХ ПЕРЕТВОРЕНЬ ТРИГЛІЦЕРИДІВ ЖИРУ З МЕТОЮ ПОЛІПШЕННЯ ЯКОСТІ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ У ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ
Т. М. Лозова
36-42
PDF
МЕТОДИ СУЧАСНИХ ВИДІВ ЕКСПЕРТИЗИ ЯКОСТІ, ІДЕНТИФІКАЦІЇ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ ПРОДОВОЛЬЧОЇ СИРОВИНИ ТВАРИННОГО ПОХОДЖЕННЯ
Т. М. Приліпко, В. М. Федорів
43-48
PDF
Мова
English
Українська