Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки
Головна
Поточний випуск
Редакційна колегія
Про журнал
Цілі та проблематика
Етичні норми
Порядок рецензування статей
Політика відкритого доступу
Авторам
Умови публікації статей
Вимоги щодо змісту статей
Вимоги щодо оформлення статей
Тематичні розділи
Оплата публікації статті
Архіви
Контакти
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 23 (2020): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
№ 23 (2020): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
Опубліковано:
2020-05-04
Випуск
FULL PDF
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ТОВАРОЗНАВСТВА ТА ТЕХНОЛОГІЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ МАТЕРІАЛІВ І ТОВАРІ
ДОСЛІДЖЕННЯ ЗНОСОСТІЙКОСТІ ЛЬОНОВМІСНИХ ТЕКСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ
Л. В. Пелик, Д. Ю. Шелько, А. А. Сокальська
5-10
PDF
ПОКРАЩЕННЯ ЕКСПЛУАТАЦІЙНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ДИЗЕЛЬНИХ ПАЛИВ ДОБАВКАМИ РІЗНИХ ВИРОБНИКІВ
Н. В. Мережко, В. В. Ткачук, В. В. Романчук
11-17
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ОБРОБЛЕННЯ ТЕКСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ У ФОРМУВАННІ ЇХ ЯКОСТІ І БЕЗПЕЧНОСТІ
Г. О. Пушкар, І. С. Галик, Б. Д. Семак
18-24
PDF
ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА АНТИКВАРНОЇ ПОРЦЕЛЯНИ
В. В. Індутний, Н. В. Мережко, К. А. Пірковіч
25-37
PDF
БІОПОШКОДЖЕННЯ ТА ЗАХИСТ ЦЕЛЮЛОЗОВМІСНИХ ОБ’ЄМНИХ НАПОВНЮВАЧІВ ПОСТІЛЬНИХ ВИРОБІВ
А. М. Слізков, Г. М. Михайлова, С. В. Галько, І. Л. Платонова
38-48
PDF
РОЛЬ НАНОТЕКСТИЛЮ У ФОРМУВАННІ ВІТЧИЗНЯНОГО РИНКУ СПЕЦОДЯГУ ТА ЗАСТОСУВАННІ В ЛОГІСТИЧНОМУ ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ВІЙСЬКОВИХ ФОРМУВАНЬ
Л. Г. Ніколайчук, І. С. Галик, Б. Д. Семак, О. М. Шаповал
49-57
PDF
ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕКСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ З БАМБУКОВИХ ВОЛОКОН ДЛЯ ВЗУТТЯ ТУРИСТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ТА АКТИВНОГО ВІДПОЧИНКУ
Н. І. Попович, М. Стефаник, О. В. Шумський, К. Лавінська
58-66
PDF
РИНОК ЖІНОЧИХ ГІГІЄНІЧНИХ ЗАСОБІВ В УКРАЇНІ
Т. М. Коломієць, В. О. Демченко
67-72
PDF
ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ЯЛИНКОВИХ ІГРАШОК ТА ПРИКРАС
Д. І. Сапожник, Л. Б. Демидчук, А. П. Сполітак
73-78
PDF
ЕКОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ФЕНОЛФОРМАЛЬДЕГІДНИХ СМОЛ У ГРОМАДСЬКОМУ БУДІВНИЦТВІ
О. М. Заверуха, Т. Р. Хінальська, Я. П. Скоробогатий
79-88
PDF
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ТОВАРОЗНАВСТВА ТА ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ПРОБЛЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
І. В. Сирохман
89-96
PDF
РОЗШИРЕННЯ СИРОВИННОЇ БАЗИ ПІДПРИЄМСТВ ДЛЯ РОЗРОБКИ НОВИХ М’ЯСНИХ ВИРОБІВ
І. М. Ощипок
97-101
PDF
ПОЛІПШЕННЯ БІЛКОВОГО ТА АМІНОКИСЛОТНОГО СКЛАДУ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
Т. М. Лозова
102-109
PDF
НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ РОЗРОБЛЕННЯ КЕКСІВ З ОРГАНІЧНОЇ СИРОВИНИ З ПІДВИЩЕНИМ МІНЕРАЛЬНИМ СКЛАДОМ
А. С. Ткаченко
110-115
PDF
МІКРООРГАНІЗМИ ЯК ПРОДУЦЕНТИ РИБОФЛАВІНУ
Л. І. Решетило
116-120
PDF
ПРОДОВОЛЬЧА СИРОВИНА ТВАРИННОГО ПОХОДЖЕННЯ: КЛАСИФІКАЦІЯ, ВЛАСТИВОСТІ ТА ВИКОРИСТАННЯ
І. В. Донцова, В. Т. Лебединець
121-127
PDF
ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ З АНТИМІКРОБНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ У ВИРОБНИЦТВІ АКТИВНИХ УПАКОВОК
В. Т. Лебединець, А. І. Лебединець
128-135
PDF
ОРГАНОЛЕПТИЧНЕ ОЦІНЮВАННЯ ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО, ЗБАГАЧЕНОГО ПРОДУКТАМИ ПЕРЕРОБКИ ГАРБУЗА
О. П. Юдічева, О. В. Калашник, С. Е. Мороз, О. А. Рибалко, А. В. Корсун
136-144
PDF
ГАРМОНІЯ ПИВА ТА ЇЖІ
Р. О. Бліщ, Н. З. Петришин
145-149
PDF
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ЕКСПЕРТИЗИ, РЕГУЛЮВАННЯ ТА БЕЗПЕКИ ГОСПОДАРСЬКИХ СИСТЕМ
ОСОБЛИВОСТІ ЕТИЧНОГО МАРКУВАННЯ ТОВАРІВ
О. І. Передрій, І. В. Ємченко, О. В. Пахолюк
150-156
PDF
ТЕРМІНОЛОГІЧНА НЕУЗГОДЖЕНІСТЬ У СФЕРІ ВИРОБНИЦТВА ТА ОБІГУ АНАЛОГІВ МОЛОКА РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ
А. В. Кошельник, Ю. М. Мотузка, О. В. Бабій
157-165
PDF
ОСОБЛИВОСТІ АВТОТОВАРОЗНАВЧОЇ ЕКСПЕРТИЗИ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ, ЩО ВВОЗЯТЬ ІЗ США ТА КАНАДИ
О. З. Микитин
166-174
PDF
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ КОНТРОЛЮ І ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЯКОСТІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
О. І. Гирка, М. П. Бодак, Х. І. Ковальчук
175-179
PDF
СТАН, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ РИНКУ ДИТЯЧИХ ІГРАШОК В УКРАЇНІ
Н. В. Луців
180-186
PDF
ЕКОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
М. В. Бужанська
187-191
PDF
МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ОЦІНЮВАННЯ РЕКРЕАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ
В. І. Ящук
192-198
PDF
РОЛЬ КОЛЬОРУ У ВИЯВЛЕННІ ТЕКТОНІЧНОЇ СУТНОСТІ ПРОСТОРУ
М. Н. Коваль
199-206
PDF
ОСОБЛИВОСТІ ТА ТРЕНДИ АЗІАТСЬКОЇ КУХНІ
Б. Я. Полотай
207-210
PDF
ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМИ РОЗРОБКИ ОБЛАДНАННЯ ТА РОЗВИТКУ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ
ЧАСТОТОМІР ЕЛЕКТРИЧНИХ ІМПУЛЬСІВ НА БАЗІ ПРОГРАМОВАНОГО МІКРОКОНТРОЛЕРА
А. С. Пушак, В. В. Вістовський, А. В. Жишкович
211-215
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ ВИСОКОБІЛКОВОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ – АМАРАНТУ В КОНТЕКСТІ ПОКРАЩЕННЯ ТОВАРОЗНАВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ПОСІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
І.Ф. Ланиця
216-220
PDF
СУЧАСНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
БІОДЕГРАДАБЕЛЬНІ МАТЕРІАЛИ ЯК ПЕРСПЕКТИВНИЙ ПАКУВАЛЬНИЙ МАТЕРІАЛ ДЛЯ ОРГАНІЧНИХ КЕКСІВ
А. С. Ткаченко, Л. М. Губа
221-227
PDF
Мова
English
Українська