Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки
Головна
Поточний випуск
Редакційна колегія
Про журнал
Цілі та проблематика
Етичні норми
Порядок рецензування статей
Політика відкритого доступу
Авторам
Умови публікації статей
Вимоги щодо змісту статей
Вимоги щодо оформлення статей
Тематичні розділи
Оплата публікації статті
Архіви
Контакти
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 19 (2018): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
№ 19 (2018): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
Опубліковано:
2018-06-26
Випуск
FULL PDF
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ТОВАРОЗНАВСТВА ТА ТЕХНОЛОГІЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ МАТЕРІАЛІВ І ТОВАРІ
РОЛЬ НОРМАТИВНО-ПРАВОВОЇ БАЗИ У РЕГУЛЮВАННІ БЕЗПЕЧНОСТІ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
Л. В. Пелик, Ю. А. Пелех
5-9
PDF
ПОЛІФУНКЦІОНАЛЬНІ РОСЛИННІ БАРВНИКИ – НОВИЙ ТОВАР НА РИНКУ УКРАЇНИ
О. М. Гущак, І. С. Галик, Б. Д. Семак
10-16
PDF
АТМОСФЕРОСТІЙКІСТЬ ПАПЕРУ З ТОНКОШАРОВИМИ КРЕМНІЙОРГАНІЧНИМИ ПОКРИТТЯМИ
К. В. Осауленко, Н. В. Мережко
17-22
PDF
ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК РИНКУ СУХИХ БУДІВЕЛЬНИХ СУМІШЕЙ В УКРАЇНІ
П. В. Захарченко, О. М. Гавриш, Ю. В. Іващенко
23-29
PDF
СОЦІОЛОГІЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ТОВАРОЗНАВЧИХ ХАРАКТЕРИСТИК МОЛОДІЖНОГО ВЗУТТЯ
Б. Возняк, Н. Попович, М. Беднарчук, О. Шумський
30-35
PDF
РИНОК ШКІРЯНОГО ВЗУТТЯ Повідомлення 1 Формування бази даних про стан і перспективи розвитку світового ринку шкіряного взуття та аналіз його європейського сегмента
Н. Попович, М. Беднарчук, К. Лавінска, В. Сервета
36-52
PDF
УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ НАФТОПРОДУКТІВ ЯК ФАКТОР ЕНЕРГЕТИЧНОЇ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ
О. В. Роженко, Н. І. Логвиненко
53-56
PDF
БІРЖОВІ ТОВАРИ – АКТУАЛЬНИЙ ОБ’ЄКТ СУЧАСНОГО ТОВАРОЗНАВСТВА
В. В. Фенчак
57-64
PDF
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ТОВАРОЗНАВСТВА ТА ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ЯКІСТЬ ВИНОГРАДНИХ ВИН, ЇХ ПІДБІР І КОНТРОЛЬ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
І. М. Ощипок
65-72
PDF
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ АНТИМІКРОБНИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ АКТИВНИХ УПАКОВОК
В. Т. Лебединець, В. В. Гаврилишин
73-76
PDF
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ ТА СПОЖИВЧІ ВЛАСТИВОСТІ ЧЕРЕМШІ КАРПАТ
Л. І. Решетило
77-81
PDF
КАТЕГОРІЯ ЯКОСТІ: РЕТРОСПЕКТИВА І АКТУАЛЬНІСТЬ ДЛЯ М’ЯСНИХ ВИРОБІВ З НАПОВНЮВАЧАМИ
С. В. Скибінський, І. Ф. Ланиця
82-86
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ ПЕРСПЕКТИВНИХ НАПРЯМІВ ЗАСТОСУВАННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ
АНАЛІЗ ТА ФОРМУВАННЯ ПУБЛІЧНИХ ОНЛАЙН СЕРВІСІВ
Й. I. Aбате
87-92
PDF
ВИКОРИСТАННЯ ТАБЛИЧНОГО ПРОЦЕСОРА MICROSOFT OFFICE EXCEL НА ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТТЯХ З ІНФОРМАТИКИ ТА КОМП’ЮТЕРНОЇ ТЕХНІКИ У МАЙБУТНІХ БУХГАЛТЕРІВ
М. Ю. Малеш
93-97
PDF
ОСНОВНІ НАПРЯМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ДЛЯ ПРОМИСЛОВОСТІ І ТОРГІВЛІ У
ПРОБЛЕМИ ОПТИМІЗАЦІЇ, СТАНДАРТИЗАЦІЇ ТА ПАСПОРТИЗАЦІЇ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ ТОВАРОЗНАВЦІВ СФЕРИ ТОРГІВЛІ
І. С. Галик, Л. Г. Ніколайчук, Б. Д. Семак
98-103
PDF
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ЕКСПЕРТИЗИ, РЕГУЛЮВАННЯ ТА БЕЗПЕКИ ГОСПОДАРСЬКИХ СИСТЕМ
ВИРОБНИЧИЙ ТРАВМАТИЗМ – ВАЖЛИВА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНА ПРОБЛЕМА СЬОГОДЕННЯ: ПРИЧИНИ ТА ШЛЯХИ ЗАПОБІГАННЯ
Я. П. Скоробогатий, М. В. Бужанська
104-108
PDF
ЕКОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА ПРИ ПЛАНУВАННІ ТА ЗАБУДОВІ МІСТ УКРАЇНИ
Т. Р. Хінальська, І. Г. Породко
109-112
PDF
Мова
English
Українська