Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки
Головна
Поточний випуск
Редакційна колегія
Про журнал
Цілі та проблематика
Етичні норми
Порядок рецензування статей
Політика відкритого доступу
Авторам
Умови публікації статей
Вимоги щодо змісту статей
Вимоги щодо оформлення статей
Тематичні розділи
Оплата публікації статті
Архіви
Контакти
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 18 (2017): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
№ 18 (2017): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
Опубліковано:
2017-06-07
Випуск
FULL PDF
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ТОВАРОЗНАВСТВА ТА ТЕХНОЛОГІЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ МАТЕРІАЛІВ І ТОВАРІ
ОСНОВНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ ТЕКСТИЛЬНОГО ТОВАРОЗНАВСТВА В ХХІ СТОЛІТТІ
І. С. Галик, Б. Д. Семак
5-11
PDF
ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ МЕТАЛІЗАЦІЇ ТЕКСТИЛЬНИХ ФІЛЬТРУВАЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ
Л. В. Пелик, Ю. А. Пелех
12-15
PDF
КОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД – ОСНОВА ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ТОВАРОЗНАВЦІВ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ
І. С. Галик, Б. Д. Семак
16-21
PDF
ВИМОГИ ДО СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ВЗУТТЯ ДЛЯ КУРОРТНО-РЕКРЕАЦІЙНИХ КОМПЛЕКСІВ
Н. І. Попович, М. С. Беднарчук, О. В. Шумський
22-28
PDF
ПРОБЛЕМИ КЛАСИФІКАЦІЇ АСОРТИМЕНТУ ВЗУТТЯ ДЛЯ АКТИВНОГО ВІДПОЧИНКУ І ТУРИЗМУ
Н. І. Попович
29-33
PDF
УДЛИНЕНИЕ ТКАНЕЙ ПОД ДЕЙСТВИЕМ РАЗЛИЧНЫХ СИЛ
И. С. Раджабов, Е. З. Ибрагимова
34-37
PDF
ФОРМУВАННЯ КОЛОРИСТИЧНОГО ОФОРМЛЕННЯ ТКАНИН ВІДОМЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Д. І. Сапожник, О. М. Карпюк
38-41
PDF
ОСНОВНІ НАПРЯМИ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ТЕКСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ ДЛЯ ФОРМЕНОГО ОДЯГУ
Н. А. Терешкевич, Я. Є. Ціко
42-48
PDF
СУЧАСНІ МЕТОДИ ВИВЧЕННЯ ПОСЛУГИ ЯК ОБ’ЄКТА ТОВАРОЗНАВСТВА
Л. Б. Демидчук
49-52
PDF
ТОВАРОЗНАВЧА КЛАСИФІКАЦІЯ КЕРАМІЧНОЇ ПЛИТКИ
Н. В. Луців, М. С. Тис
53-58
PDF
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ТОВАРОЗНАВСТВА ТА ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
НАПРЯМИ ПОЛІПШЕННЯ ЯКОСТІ, БЕЗПЕЧНОСТІ Й ЗБЕРЕЖЕНОСТІ ВАФЕЛЬ
І. В. Сирохман
59-64
PDF
РЕСУРСОЗБЕРІГАЮЧА ТЕХНОЛОГІЯ СУХИХ РИБО-РОСЛИННИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Н. В. Притульська, Д. В. Федорова
65-71
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ІННОВАЦІЙНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ НА ЗБЕРЕЖЕНІСТЬ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
Т. М. Лозова
72-75
PDF
ТЕХНОЛОГІЯ КОНЦЕНТРАТУ З АТЕРИНИ ЧОРНОМОРСЬКОЇ
М. Ф. Кравченко, І. П. Данилюк
76-79
PDF
ВПЛИВ ТРАНСПОРТУВАННЯ ЗАБІЙНИХ ТВАРИН НА ЇХ СТАН І ЯКІСТЬ М’ЯСА
І. М. Ощипок
80-85
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ ЗМІН ЯКОСТІ, ВІТАМІНІВ І ПІГМЕНТІВ ЗЕЛЕНОГО ЧАСНИКУ ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯ
Л. І. Решетило
86-91
PDF
ГОРІХ ВОЛОСЬКИЙ – ПЕРСПЕКТИВНА ВИСОКОЦІННА ПРОДОВОЛЬЧА ТА ПРОМИСЛОВА СИРОВИНА
І. В. Донцова, В. Т. Лебединець, Л. І. Гірняк
92-98
PDF
УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ ПРОДУКТІВ ДЛЯ СПЕЦІАЛЬНИХ МЕДИЧНИХ ЦІЛЕЙ
Ю. М. Мотузка
99-103
PDF
ШЛЯХИ ТА СПОСОБИ ПОКРАЩАННЯ ЯКОСТІ ПИВА
Р. О. Бліщ, Н. З. Петришин, М. П. Попович
104-107
PDF
ШЛЯХИ ЗБЕРЕЖЕННЯ β-КАРОТИНУ ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА БОРОШНЯНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ
Н. З. Петришин, Р. О. Бліщ
108-111
PDF
ВПЛИВ РІЗНИХ ЧИННИКІВ НА ЗБЕРЕЖЕНІСТЬ ЦУКЕРОК
О. І. Гирка
112-118
PDF
МОДЕЛЮВАННЯ ТА ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ ОТРИМАННЯ КОЛАГЕНВМІСНОЇ СИРОВИНИ З М’ЯСНИХ ВІДХОДІВ
І. М. Ощипок
116-120
PDF
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА КРЕМ-МЕДУ НАТУРАЛЬНОГО
І. В. Пахомова
121-127
PDF
ВПЛИВ АВТОХТОННИХ ШТАМІВ ВИННИХ ДРІЖДЖІВ SACCHAROMYCES CEREVISIAE НА СЕНСОРНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ВИН КАБЕРНЕ СОВІНЬЙОН
О. О. Бойчук
128-131
PDF
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ЕКСПЕРТИЗИ, РЕГУЛЮВАННЯ ТА БЕЗПЕКИ ГОСПОДАРСЬКИХ СИСТЕМ
ПРАКТИКА НЕЗАЛЕЖНОГО ТЕСТУВАННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ
І. В. Ємченко
132-135
PDF
РОЛЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ КОМПОНЕНТИ У ФОРМУВАННІ СОЦІАЛЬНО ВІДПОВІДАЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Я. П. Скоробогатий, М. В. Бужанська
136-140
PDF
СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ОЦІНЮВАННЯ М’ЯКОСТІ ТЕКСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ
М. Н. Коваль, Д. І. Сапожник, Л. Г. Ніколайчук
141-145
PDF
ПРОБЛЕМИ РАЦІОНАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ ТА ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ В УКРАЇНІ
Н. С. Палько, О. Я. Давидович, М. К. Турчиняк
146-153
PDF
Мова
English
Українська