Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки
Головна
Поточний випуск
Редакційна колегія
Про журнал
Цілі та проблематика
Етичні норми
Порядок рецензування статей
Політика відкритого доступу
Авторам
Умови публікації статей
Вимоги щодо змісту статей
Вимоги щодо оформлення статей
Тематичні розділи
Оплата публікації статті
Архіви
Контакти
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 17 (2016): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
№ 17 (2016): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
Опубліковано:
2016-11-05
Випуск
FULL PDF
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ТОВАРОЗНАВСТВА ТА ТЕХНОЛОГІЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ МАТЕРІАЛІВ І ТОВАРІ
ТОВАРОЗНАВЧІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ Й ОЦІНЮВАННЯ АСОРТИМЕНТУ, ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ НАНОТЕКСТИЛЮ
І. С. Галик, Б. Д. Семак
5-10
PDF
АНАЛІЗ РИНКОВОГО АСОРТИМЕНТУ ВЗУТТЯ ДЛЯ АКТИВНОГО ВІДПОЧИНКУ У ГІДРОСЕРЕДОВИЩІ
Н. І. Попович, М. С. Беднарчук, О. В. Шумський, С. В. Товт
11-20
PDF
ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННИХ ПОЛІМЕРНИХ МАТЕРІАЛІВ
Н. І. Доманцевич, Б. П. Яцишин, Н. С. Микитів, М. М. Кріль
21-28
PDF
КОМПЛЕКСНЕ ОЦІНЮВАННЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕЧНОСТІ ПОФАРБОВАНИХ РОСЛИННИМИ БАРВНИКАМИ ВОВНЯНИХ ПЛАТТЯНИХ ТКАНИН
О. М. Гущак, Б. Д. Семак
29-37
PDF
ФОРМУВАННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ВІТЧИЗНЯНИХ ЗОЛЬНИХ МІКРОСФЕР
В. О. Демченко
38-41
PDF
ОСОБЛИВОСТІ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗАРУБІЖНОГО ВЗУТТЯ ДЛЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ
М. С. Затирка, М. С. Беднарчук
42-45
PDF
СОЦІОКУЛЬТУРНЕ ЗНАЧЕННЯ, ЗАГАЛЬНА КЛАСИФІКАЦІЯ ТА СПОЖИВЧА ЦІННІСТЬ ДОРОГОЦІННИХ КАМЕНІВ
В. В. Індутний, К. А. Пірковіч, Л. В. Черняк
46-50
PDF
ВПЛИВ ЗАХИСНОГО ПОКРИТТЯ НА ДОВГОВІЧНІСТЬ КЕРАМІЧНОЇ ЦЕГЛИ
M. М. Гивлюд, І. Л. Найвер, Р. М. Семенів
51-55
PDF
НОВІ НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТУРИСТИЧНОГО ВЗУТТЯ
М. П. Стефаник
56-60
PDF
РЕАЛІЗАЦІЯ АЛГОРИТМУ РОЗРОБКИ ЗНАКІВ ДЛЯ МАРКУВАННЯ ТРИКОТАЖНОГО ОДЯГУ
О. В. Шумський, Н. І. Попович
61-69
PDF
ВПЛИВ ЕТАПІВ ПЕРЕРОБКИ ПОЛІОЛЕФІНІВ НА ФОРМУВАННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ПОЛІМЕРНИХ ТРУБ ІЗ НИХ
О. В. Шунькіна
70-73
PDF
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ТОВАРОЗНАВСТВА ТА ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ СТАБІЛЬНОСТІ РОСЛИННИХ ОЛІЙ У ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСАХ І ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯ
І. В. Сирохман
74-78
PDF
НТИОКСИДАНТНІ ВЛАСТИВОСТІ ІННОВАЦІЙНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Т. М. Лозова
79-83
PDF
КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ШВИДКОЗАМОРОЖЕНОЇ КАПУСТИ БРОКОЛІ
С. О. Белінська, С. О. Левицька, Н. В. Камєнєва
84-89
PDF
МОЖЛИВОСТІ НАГРОМАДЖЕННЯ РИБОФЛАВІНУ
Л. І. Решетило, В. Т. Лебединець
90-93
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ГОРІЛОК НА МІНЕРАЛЬНІЙ ВОДІ
Р. О. Бліщ, Н. З. Петришин, Н. І. Богославець, Т. М. Максимів
94-98
PDF
ВПЛИВ МОРСЬКИХ ВОДОРОСТЕЙ НА ПОЛІПШЕННЯ МІНЕРАЛЬНОГО СКЛАДУ ОВОЧЕВИХ КОНСЕРВІВ
В. Т. Лебединець, Л. Ю. Буряченко, Л. І. Гірняк, І. В. Донцова
99-104
PDF
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ЯГІДНИХ ПОРОШКІВ У ВИРОБНИЦТВІ ПЕЧИВА ТА БІСКВІТІВ
В. Т. Лебединець, Л. М. Багрій, У. І. Ярошик
105-110
PDF
ТОВАРОЗНАВЧЕ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОМАТНИХ СОКІВ
О. В. Хробатенко, Ю. Б. Міклашевська, Д. С. Івченко
111-115
PDF
Мова
English
Українська