Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки
Головна
Поточний випуск
Редакційна колегія
Про журнал
Цілі та проблематика
Етичні норми
Порядок рецензування статей
Політика відкритого доступу
Авторам
Умови публікації статей
Вимоги щодо змісту статей
Вимоги щодо оформлення статей
Тематичні розділи
Оплата публікації статті
Архіви
Контакти
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 14 (2014): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
№ 14 (2014): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
Опубліковано:
2014-12-24
Випуск
FULL PDF
ТОВАРОЗНАВСТВО ТА ЕКСПЕРТИЗА НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
ПОШУК ЕФЕКТИВНИХ СПОСОБІВ ЗАХИСТУ ТЕКСТИЛЮ ВІД ДІЇ ШКІДЛИВИХ МІКРООРГАНІЗМІВ
І. С. Галик, Б. Д. Семак, З. М. Семак
6-10
PDF
ПІДВИЩЕННЯ АТМОСФЕРОСТІЙКОСТІ ТА ДОВГОВІЧНОСТІ КЕРАМІЧНОЇ ЛИЦЬОВОЇ ЦЕГЛИ ЗАХИСНИМИ ПОКРИТТЯМИ
М. М. Гивлюд, І. Л. Найвер
11-16
PDF
ОЦІНКА ЯКОСТІ МАТЕРІАЛІВ ІЗ ВТОРИННОЇ СИРОВИНИ
Н. І. Доманцевич, Б. П. Яцишин, М. М. Мартинюк
17-21
PDF
АНАЛІЗ РИЗИКІВ МИТНОГО КОНТРОЛЮ ФАЛЬСИФІКОВАНОЇ ТА КОНТРАФАКТНОЇ ПРОДУКЦІЇ
І. В. Ємченко, О. З. Микитин
22-26
PDF
СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ВІТЧИЗНЯНОГО РИНКУ БІЛИХ МІНЕРАЛЬНИХ НАПОВНЮВАЧІВ ДЛЯ ЛАКОФАРБОВИХ МАТЕРІАЛІВ
В. О. Комаха, В. А. Свідерський
27-32
PDF
ТОВАРНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО КНИГУ – СУЧАСНІ МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ ПОТОКІВ
В. С. Лукашов, А. Ю. Судин
33-36
PDF
ВПЛИВ СПОСОБІВ ПЕРЕРОБКИ ВТОРИННИХ ПОЛІОЛЕФІНІВ НА ФОРМУВАННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ВИРОБІВ З НИХ
М. М. Мартинюк, Н. І. Доманцевич
37-40
PDF
ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДІВ СЕНСОРНОГО АНАЛІЗУ ДЛЯ ІДЕНТИФІКАЦІЙНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ ТВЕРДОГО ТУАЛЕТНОГО МИЛА
Г. Я. Міневич
41-44
PDF
НОВІ СПОЖИВНІ ВЛАСТИВОСТІ ПАЛЬТОВИХ ВОВНЯНИХ ТКАНИН З ХІМІЧНО СТІЙКОЮ ОБРОБКОЮ
Л. Г. Ніколайчук, О. Б. Хребтань
45-50
PDF
БРОДИЛЬНА АКТИВНІСТЬ ДРІЖДЖІВ – ПРОДУЦЕНТІВ ЕТИЛОВОГО СПИРТУ
Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, Н. О. Паньків
51-55
PDF
АКТИВНІСТЬ АМІЛОЛІТИЧНИХ ЕНЗИМІВ
Н. О. Паньків, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів
56-59
PDF
ОСОБЛИВОСТІ КЛАСИФІКАЦІЇ ЗАПАСІВ НА ЦЕЛЮЛОЗНО- ПАПЕРОВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ
Н. І. Пилипів, М. І. Борисовський
60-65
PDF
ХІМІЧНИЙ СКЛАД ЮВЕЛІРНИХ ВИРОБІВ ІЗ ЗОЛОТА, ВИГОТОВЛЕНИХ У РЕСПУБЛІЦІ МАКЕДОНІЯ
К. А. Піркович
66-68
PDF
РОЗРОБЛЕННЯ ШКАЛ ДЛЯ ОЦІНЮВАННЯ НЕЗМИНАЛЬНОСТІ ТКАНИН
І. С. Полікарпов, Н. А. Терешкевич
69-72
PDF
ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМИ ФОРМУВАННЯ ЕСТЕТИЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ БРЕНДОВОГО ВЗУТТЯ
Н. І. Попович
73-77
PDF
НОМЕНКЛАТУРА ПОКАЗНИКІВ РІВНЯ ЯКОСТІ ВЗУТТЯ ДЛЯ ОПТИМІЗАЦІЇ ЙОГО ТОРГОВЕЛЬНОГО АСОРТИМЕНТУ
Н. І. Попович, М. С. Беднарчук
78-82
PDF
НАПРЯМИ ВИКОРИСТАННЯ ПОЛІМЕРНИХ МАТЕРІАЛІВ ДЛЯ ПІДОШВИ ВЗУТТЯ: ПАТЕНТНИЙ ОГЛЯД
С. І. Садловська, М. С. Беднарчук
83-87
PDF
АНАЛІЗ СТАТИСТИЧНИХ ДАНИХ ПРИЧИН І НАСЛІДКІВ ВИРОБНИЧОГО ТРАВМАТИЗМУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТОРГІВЛІ
Т. Р. Садніцька
88-92
PDF
МОДИФІКАЦІЯ СТРУКТУРИ ПОЛІТЕТРАФТОРЕТИЛЕНУ
С. І. Старченко, Н. І. Доманцевич
93-96
PDF
ПРОБЛЕМА ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ТЕКСТИЛЬНИХ ТОВАРІВ
Г. І. Сукач, Л. Г. Ніколайчук
97-101
PDF
ІДЕНТИФІКАЦІЙНІ ЗНАКИ ДЛЯ МАРКУВАННЯ ВИРОБІВ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
О. В. Шумський, С. І. Садловська, М. С. Беднарчук
102-108
PDF
БІОПОШКОДЖЕННЯ ПОЛІЕТИЛЕНОВИХ ТРУБ
О. В. Шунькіна
109-112
PDF
ТОВАРОЗНАВСТВО ТА ЕКСПЕРТИЗА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
М. П. Бодак
113-116
PDF
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ КЕРОБУ В КОНДИТЕРСЬКІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
Р. М. Бойдуник
117-120
PDF
ВОДА ЯК НЕВІД’ЄМНИЙ ПРОДУКТ ХАРЧУВАННЯ І СИРОВИНА В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
В. О. Василечко, Я. П. Скоробогатий, Г. В. Грищук
121-129
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ СПОЖИВЧИХ ПЕРЕВАГ НА РИНКУ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ
М. Я. Гавриляк, Р. Ю. Шевчик
130-133
PDF
ЯКІСТЬ БІСКВІТІВ, ЯКІ МОЖНА ВИКОРИСТОВУВАТИ В ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНОМУ ХАРЧУВАННІ
А. Е. Гасанова
134-137
PDF
СТАБІЛІЗАЦІЯ ПРОЦЕСІВ ОКИСЛЕННЯ ОЛІЙ У ПРОМИСЛОВИХ УМОВАХ
Л. І. Гірняк, В. Т. Лебединець, І. В. Донцова
138-140
PDF
ТЕХНОЛОГІЯ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ ШВИДКОГО ПРИГОТУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
І. М. Ощипок, Л. М. Багрій
141-143
PDF
ЗАСТОСУВАННЯ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ ДОБАВОК ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І СТРАВ
І. М. Ощипок, П. Х. Пономарьов
144-148
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЛИСТОВОГО ТІСТА З ВИКОРИСТАННЯМ ДІЄТИЧНИХ ДОБАВОК ІЗ ЗАРОДКІВ ПШЕНИЦІ
Н. З. Петришин
149-151
PDF
ФОРМУВАННЯ ФОНДУ СУХИХ РЕЧОВИН У ПЛОДАХ ПАСЛЬОНОВИХ КУЛЬТУР ЗА ДІЇ КЛІМАТИЧНИХ ФАКТОРІВ
О. П. Прісс, В. Ф. Жукова
152-155
PDF
ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ ЗЕЛЕНІ ПЕТРУШКИ ЗА ЗБЕРІГАННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ АГРАРНОГО ГІДРОГЕЛЮ ТА АНТИОКСИДАНТНОЇ КОМПОЗИЦІЇ
О. П. Прісс, А. С. Кулик
156-158
PDF
CУЧАСНІ НАПРЯМИ РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ТА ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС
О. Я. Родак
159-161
PDF
ПРОГНОЗУВАННЯ ЯКІСНИХ ТЕХНІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ПЛОДІВ ГРУШІ ЗАЛЕЖНО ВІД СТРЕСОВИХ АБІОТИЧНИХ ФАКТОРІВ
М. Є. Сердюк
162-167
PDF
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ І ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. ОГЛЯД
І. В. Сирохман
168-171
PDF
МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ
М. К. Турчиняк, О. Я. Давидович, Н. С. Палько
172-175
PDF
Мова
English
Українська