Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки
Головна
Поточний випуск
Редакційна колегія
Про журнал
Цілі та проблематика
Етичні норми
Порядок рецензування статей
Політика відкритого доступу
Авторам
Умови публікації статей
Вимоги щодо змісту статей
Вимоги щодо оформлення статей
Тематичні розділи
Оплата публікації статті
Архіви
Контакти
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 29 (2022): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
№ 29 (2022): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
DOI:
https://doi.org/10.36477/2522-1221-2022-29
Опубліковано:
2022-05-06
Випуск
FULL PDF
ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА СУЧАСНОГО МАТЕРІАЛОЗНАВСТВА ТА ТОВАРОЗНАВСТВА
ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДІВ СЕНСОРНОГО АНАЛІЗУ ДЛЯ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ПЛАСТИКОВОГО ПОСУДУ
О. В. Височанська
5-12
PDF
СИСТЕМНО-АНАЛІТИЧНИЙ ПІДХІД ДО ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РЕЦИКЛІНГУ ВИРОБНИЧИХ СКЛЯНИХ ВІДХОДІВ
Ю. О. Казимиренко, О. В. Дрозд
13-20
PDF
КЛЮЧОВА РОЛЬ СТАНДАРТИЗАЦІЇ НАНОПРОДУКЦІЇ В ПРОЦЕСІ ЇЇ КОМЕРЦІАЛІЗАЦІЇ В УКРАЇНІ
Г. О Пушкар, О. В. Пахолюк, І. С. Галик, Б. Д. Семак
21-29
PDF
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
ДОСЯГНЕННЯ І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ УПАКОВОК
В. Т. Лебединець
30-38
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ СВІТЛОСТІЙКОСТІ ВОЛОКНИСТОЇ ОСНОВИ БАВОВНЯНО-ПОЛІЕСТЕРОВИХ ТКАНИН З БІОЦИДНОЮ ОБРОБКОЮ
І. А. Мартиросян, О. В. Пахолюк, Г. І. Голодюк
39-45
PDF
СУЧАСНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ГІДРОКОЛОЇДІВ – ПЕРЕВАГА ЇХ ВИКОРИСТАННЯ У ВЕГЕТАРІАНСЬКИХ СТРАВАХ
М. В. Бужанська
46-52
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ КРІОСТАБІЛІЗУЮЧИХ ДОБАВОК НА МІКРОСТРУКТУРНІ ПОКАЗНИКИ ФАРШУ З М’ЯСОМ ТА РОСЛИННИМИ ГІДРОБІОНТАМИ ПІД ЧАС ЗАМОРОЖУВАННЯ-РОЗМОРОЖУВАННЯ
Н. І. Гіренко, Д. П. Крамаренко, В. В. Дуб
53-58
PDF
КЛАСИФІКАЦІЙНІ ОЗНАКИ СВИНЯЧОГО М’ЯСА З РІЗНИМ ХОДОМ АВТОЛІЗУ ТА МЕТОДИ УСУНЕННЯ ЙОГО НЕСТАБІЛЬНОЇ ЯКОСТІ ПІД ЧАС ПЕРЕРОБКИ
І. М. Ощипок
59-65
PDF
МОДЕЛЮВАННЯ РЕЦЕПТУРНОГО СКЛАДУ БІСКВІТІВ З БОРОШНОМ «ЗДОРОВ’Я»
О. Л. Романовська
66-69
PDF
ОБҐРУНТУВАННЯ ВПЛИВУ ІНТЕНСИФІКАЦІЇ ПРОЦЕСУ ПРОСІЮВАННЯ НА АДГЕЗІЙНІ ВЛАСТИВОСТІ СИПКИХ МАТЕРІАЛІВ
В. М. Федорів, В. В. Підлісний, О. М. Семенов, О. О. Єрменчук
70-76
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ ФЛАВОНОЇДНИХ СПОЛУК У ФІТОПОРОШКУ ІЗ ГІРЧАКА ЗМІЇНОГО ТА МОЖЛИВІСТЬ ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ В БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБАХ
Н. Ю. Ярошенко
77-81
PDF
ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ СИСТЕМИ РЕГУЛЮВАННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
НАУКОВІ РОЗРОБКИ З ПОЛІПШЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ БОРОШНА
Т. М. Лозова
82-88
PDF
Мова
English
Українська