Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки
Головна
Поточний випуск
Редакційна колегія
Про журнал
Цілі та проблематика
Етичні норми
Порядок рецензування статей
Політика відкритого доступу
Авторам
Умови публікації статей
Вимоги щодо змісту статей
Вимоги щодо оформлення статей
Тематичні розділи
Оплата публікації статті
Архіви
Контакти
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 22 (2019): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
№ 22 (2019): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
Опубліковано:
2019-04-25
Випуск
FULL PDF
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ТОВАРОЗНАВСТВА ТА ТЕХНОЛОГІЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ МАТЕРІАЛІВ І ТОВАРІ
ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННИХ ПЛАСТИЧНИХ МАС У КРАЇНАХ ЄС
Н. І. Доманцевич, Б. П. Яцишин
5-10
PDF
ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ПАПЕРУ-ОСНОВИ ДЛЯ ВОЛОГОМІЦНОГО ТА ВОДОНЕПРОНИКНОГО ПАКУВАЛЬНОГО МАТЕРІАЛУ
В. А. Осика, Л. А. Коптюх, В. О. Комаха, О. С. Шульга
11-16
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКІВ БЕЗПЕЧНОСТІ ВЗУТТЄВИХ ТЕКСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ З БАМБУКОВИХ ВОЛОКОН
К. Лавінска, Н. Попович, В. Сервета, М. Стефаник
17-23
PDF
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ТОВАРОЗНАВСТВА ТА ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
СУЧАСНА ОЦІНКА БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ЗА ВМІСТОМ АКРИЛАМІДУ
І. В. Сирохман
24-28
PDF
ВИЗНАЧЕННЯ ДИНАМІКИ РУХУ РІДИНИ У ТРАНСПОРТУЮЧИХ МЕРЕЖАХ МОЛОЧНОЇ ГАЛУЗІ
І. М. Ощипок, Х. Ю. Кравченюк, І. Я. Стадник
29-33
PDF
ЗАСТОСУВАННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ (НАССР)
Т. М. Лозова
34-37
PDF
СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ПАРАМЕТРИ ЯКОСТІ КРЕВЕТКИ PALAEMON ADSPERSUS
О. В. Сидоренко, О. В. Романенко, О. О. Петрова
38-43
PDF
ЗБАГАЧЕННЯ ХАРЧОВОЇ СИРОВИНИ ІНГРЕДІЄНТАМИ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ПРОДУКТІВ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ
І. М. Ощипок, Л. Й. Онишко
44-51
PDF
ЯЙЦЯ СТРАУСИНІ СТОЛОВІ: ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ, ЗБЕРІГАННЯ
Л. І. Решетило
52-57
PDF
ВПЛИВ ПОРОШКІВ З АЙВИ ЗВИЧАЙНОЇ І ХЕНОМЕЛЕСУ НА ЯКІСТЬ КЕКСІВ
В. Т. Лебединець, В. В. Гаврилишин, А. І. Лебединець
58-63
PDF
СУЧАСНІ СПОСОБИ ТОВАРНОЇ ОБРОБКИ ЦИТРУСОВИХ ФРУКТІВ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ ЇХ СПОЖИВАННЯ
І. В. Донцова
64-68
PDF
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ВИРОБНИЦТВА БЕЗГЛЮТЕНОВИХ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ
Л. І. Гірняк, Б. Я. Полотай
69-73
PDF
ВИВЧЕННЯ КОМПОНЕНТНОГО СКЛАДУ БАТОНЧИКІВ ЗЕРНОВИХ, ЩО РЕАЛІЗУЮТЬСЯ У ТОРГОВЕЛЬНИХ МЕРЕЖАХ М. ОДЕСА ТА ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Н. Р. Кордзая, І. О. Ковалів
74-80
PDF
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ЕКСПЕРТИЗИ, РЕГУЛЮВАННЯ ТА БЕЗПЕКИ ГОСПОДАРСЬКИХ СИСТЕМ
АКТУАЛЬНІ ОБ’ЄКТИ ДОСЛІДЖЕННЯ ЗА ЕКСПЕРТНОЮ СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 12.1 “ВИЗНАЧЕННЯ ВАРТОСТІ МАШИН, ОБЛАДНАННЯ, СИРОВИНИ ТА СПОЖИВЧИХ ТОВАРІВ”
Р. Я. Заяць
81-89
PDF
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ВІТЧИЗНЯНОЇ СУДОВОЇ ТОВАРОЗНАВЧОЇ ЕКСПЕРТИЗИ Повідомлення 2. Товарознавчі аспекти проблеми оцінювання продукції металургійної промисловості
Я. І. Заяць, О. Д. Яровий, М. С. Беднарчук
90-95
PDF
ОЦІНКА КОШТОВНОСТЕЙ З УРАХУВАННЯМ ФІНАНСОВИХ МОЖЛИВОСТЕЙ ПОТЕНЦІЙНИХ ПОКУПЦІВ
В. В. Індутний, Н. В. Мережко, О. Г. Золотарьова
96-103
PDF
ОЦІНКА ВІДПОВІДНОСТІ ТА ІДЕНТИФІКАЦІЯ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ
Т. А. Кунділовська, Т. Ю. Єштокіна
104-112
PDF
ІДЕНТИФІКАЦІЯ ТА КОДУВАННЯ ОКРЕМИХ ГРУП НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ У ТОВАРНІЙ НОМЕНКЛАТУРІ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
Д. І. Сапожник, Л. Б. Демидчук
113-116
PDF
ОСНОВНІ НАПРЯМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ДЛЯ ПРОМИСЛОВОСТІ І ТОРГІВЛІ У
ВИКОРИСТАННЯ КОМПЕТЕНТНІСНОГО ПІДХОДУ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ УНІВЕРСИТЕТІВ УКРАЇНИ – ОСНОВНИЙ РЕЗЕРВ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ ЇХ ВИПУСКНИКІВ
Л. Г. Ніколайчук, І. С. Галик, Б. Д. Семак
117-122
PDF
Мова
English
Українська