РОЗРОБКА МЕТОДІВ ОЦІНКИ І ПРОГНОЗУВАННЯ М’ЯКОСТІ ТЕКСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ

  • М. Н. Коваль
  • І. В. Ємченко
  • А. П. Закусілов
Ключові слова: м’якість, текстильний матеріал, рецептори, тактильні відчуття, інструмен- тальний метод

Анотація

Розглянуто питання можливості застосування інструментальних методів оцінюва- ння м’якості текстильних матеріалів як важливого чинника формування споживних властивостей цієї групи товарів.

Посилання

1. Веккер Л. М. Психика и реальность. [Елект-ронний ресурс] / Л. М. Веккер – Режим доступу: http://psylib.org.ua.
2. Леонтьев А. Н. Лекции по общей психоло-гии. [Електронний ресурс] / А. Н. Леонтьев – Ре-жим доступу : http://bookop.info.
3. Озимок Г. В. Про можливості інструмен-тального оцінювання м’якості текстильних матеріа-лів / Г .В. Озимок, А. П. Закусілов, М. Н. Коваль / Збірник науково-технічних праць. Науковий вісник НЛТУ України. – Вип. №18.8. – Львів – 2008. – С. 147-150.
4. Ощущение и восприятие. Ощущение. Рецеп-торы. [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://bookap.info.
5. Склянников В. П. Потребительские свойства текстильных материалов / В. П. Склянников. – М. : Экономика, 1982. – 160 с.
6. Структурно-функциональная организация чело-века. [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://sumety.telesweet.net.
7. Физиология органов чувств. [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://ru.wikibooks.org.
8. PARAMТМ UL-CHY Thickness Tester. [Елект-ронний ресурс]. – Режим доступу : http:// ugn-lab.ru/.index2.
Опубліковано
2011-11-11
Розділ
ТОВАРОЗНАВСТВО ТА ЕКСПЕРТИЗА НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ