ТЕХНОЛОГІЯ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ ШВИДКОГО ПРИГОТУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

  • І. М. Ощипок
  • Л. М. Багрій
Ключові слова: макарони, ресторан, швидке, приготування, добавка

Анотація

Наведена характеристика макаронних виробів. Розглянуті добавки, які використовують в макаронному виробництві, розширення асортименту швидкорозварюваних макаронів, для закладів го- тельно-ресторанного господарства, з додаванням різних покращувачів і причини виникнення дефектів.

Посилання

1. Амброзевич Е. Г. Особенности европейского и восточного подходов к ингредиентам для продуктов здорового питания / Амброзевич Е. Г. // Пищевые ингредиенты. Сырье и добавки. – №1. – 2005. – С. 30-31.
2. Домарецький В. А. Технологія харчових продуктів. / Домарецький В. А., Остапчук М. В., Українець А. І. – К.: НУХТ, 2003. – 570 с
3. Дробот В. И. Использование нетрадиционного сырья в хлебопекарной промышленности. / Дробот В. И. – К.: Урожай, 1988. – 152 с.
4. Збожна О. М. Основи технології: навч. посібник / О. М. Збожна. – Тернопіль: Карт-бланш, 2002. – 486 с.
5. Функциональное питание / [А. А. Кочеткова, В. И. Тужилкин, И. Н. Нестерова, А. Ю. Колеснов, Н. Д. Войткевич]. // Вопросы питания. – №4. – 2000.
6. Медведев Г. П. Технология макаронных изделий» / Медведев Г. П. – СПб.: ГИОРД, 2005 г. – 312 с.
7. Сирохман І. В. Товарознавство смакових товарів: підручник / І. В. Сирохман, Т. М. Ратюк. – Львів: Видавництво Львівської комерційної академії, 2003. – 428 с.
8. Українець А. І. Загальні технології харчових виробництв: підручник / [А. І. Українець, М. М. Калакура, Л. Ф. Романенко та ін.]. – К.: Університет "Україна", 2010. – 814 с.
Опубліковано
2014-12-24
Розділ
ТОВАРОЗНАВСТВО ТА ЕКСПЕРТИЗА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ