ДОСЛІДЖЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТА ЯКОСТІ СТОЛОВИХ ВИН КАБЕРНЕ ВІТЧИЗНЯНИХ ВИРОБНИКІВ

  • В. В. Гаврилишин
  • Л. Я. Дацко
Ключові слова: вино, фальсифікація, споживні властивості, якість

Анотація

Досліджено споживні властивості і якість столових виноградних вин Каберне вітчиз-няного виробництва та зроблено відповідні висновки. Розкрито питання фальсифікації виноградних вин.

Посилання

1. Гугучкина Т. И. Качество виноградного сырья и экологическая безопасность винодельчес-кой продукции/ Т. И Гугучкина, Е. Н. Якименко, Н. В. Антоненко // Виноделие и виноградар. – 2009. – №1. – С.5, 54.
2. ДСТУ 4806:2007 “Вина. Загальні технічні умови”. – Чинний від 2008 року – 09-01. – К.: Держспоживстандарт, 2008.
3. Комиссарчик С. М. Пищевые синтетические красители в винах / [С. М. Комиссарчик, Г. Г. Няникова, Л. А. Карцова, А. В. Алексеева] // Виноделие и виноградарство. – 2007. – №6. – С.20-21.
4. Про виноград та виноградне вино: [Закон України: офіційний текст: станом на 16 червня 2005 року]. – К.: Відомості Верховної ради, 2005. – №31. – С.419.
5. Сирохман І. В. Товарознавство смакових то-варів / І. В. Сирохман, Т. М. Раситюк – Львів: Вид-во ЛКА, 2003. – 428 с.
Опубліковано
2011-11-11
Розділ
ТОВАРОЗНАВСТВО ТА ЕКСПЕРТИЗА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ