ДОСЛІДЖЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ШКІР ДЛЯ ВЕРХУ ВЗУТТЯ

  • І. М. Байдакова
Ключові слова: шкіра, взуття, властивості шкір, термостійкість шкір, стійкість шкір до розчинників, стійкість шкіри до багаторазового згину

Анотація

Наведено результати дослідження споживних властивостей шкір для верху взуття з метою визначення конкурентоспроможних їх видів та запропоновано підприємствам перспективні напрями розширення асортименту означених шкір. Об’єктом дослідження були шкіри великої рогатої худоби, вироблені з півшкурка хромового дублення.

Посилання

1. Сероштан М. В. Качество непродовольственных товаров: учеб. пособие / М. В. Сероштан, Е. Н. Михеева – – 164 с.
2. Байдакова І. М., Кощій О.В. Оцінка конкурентоспроможності товарів на Україні / І. М. Байдакова, О. В. Кощій // Вимірювальна та обчислювальна техніка в технологічних процесах. – 2000. – № 4 – С. 174 – 178.
3. ДСТУ ISO 9000-2001. Система управління якістю. Основні положення та словник. Держстандарт України. – К., 2001.
Опубліковано
2009-12-30