ОСОБЛИВОСТІ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ВЗУТТЯ МЕТОДУ КРІПЛЕННЯ STROBEL

  • Н. І. Попович
  • М. С. Беднарчук
Ключові слова: взуття, споживні властивості, штробельний метод кріплення

Анотація

На основі сучасних уявлень про споживні властивості взуття проведено аналіз переваг і недоліків взуття штробельного методу кріплення. Взуття цього методу кріплення не описане в навчальній літературі.

Посилання

1. Кушнір М. К. Товарознавство непродовольчих товарів. Ч. III. Товарознавство взуттєвих товарів / М. К. Кушнір, Н. П. Тихонова. – К.: НМЦ “Укоопосвіта”, 2001. – 266 с.
2. Байдакова Л. І. Товарознавство. Непродовольчі товари: взуттєві і хутряні вироби / Л. І Байдакова. – К.: Вища школа, 2007. – 183 с.
3. Довідник-каталог взуттєвика (Складання заготовок верху взуття). / В. В. Олійникова, Н. Я. Біленко, Л. Т. Свістунова. – К.: Київський Університет технології і дизайну, 2005. – 370 с., 208 ілюстр.
4. Беднарчук М. С. Товарознавчі аспекти формування національного ринку взуття: монографія / М. С. Беднарчук. – Львів: вид-во ЛКА, 2009. – 476 с.
5. Лиокумович В. Х. Структурный анализ качества обуви / В. Х. Лиокумович. – М.: Легкая индустрия, 1980. – 160 с.
Опубліковано
2009-12-30