НАУКОВО-ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА НОВОГО МОРОЗИВА

  • І. В. Донцова
  • Л. І. Гірняк
  • В. Т. Лебединець
Ключові слова: морозиво, функціональні властивості, кунжут, шпинат, кориця

Анотація

Досліджено можливості використання біологічно цінної рослинної сировини місцевого походження у рецептурі морозива з метою поліпшення його споживних властивостей. Результати проведених досліджень щодо визначення якості та харчової цінності нових виробів були покладені в основу розроблених рецептур.

Посилання

1. Лекарственные растения Украины: справочник для сборщика и заготовителя / [Ивашина Д.С., Катина З.Ф., Рыбачук И.З. и др.] – К.: Урожай, 2005. – 356 с.
2. Кархут В.В. Жива аптека: підручник / Кархут В.В. – К.: Здоров’я, 2005. –309 с.
3. http://ukrspice.kiev.ua/special/kunzhut
4. http://www.ru.wikipedia.org/wiki/wpinat
5. http://efamily.ru/index
Опубліковано
2009-08-17