Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки
Головна
Поточний випуск
Редакційна колегія
Про журнал
Цілі та проблематика
Етичні норми
Порядок рецензування статей
Політика відкритого доступу
Авторам
Умови публікації статей
Вимоги щодо змісту статей
Вимоги щодо оформлення статей
Тематичні розділи
Оплата публікації статті
Архіви
Контакти
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 10 (2009): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
№ 10 (2009): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
Опубліковано:
2009-08-17
Випуск
FULL PDF
Articles
ПОТЕНЦІЙНА НЕБЕЗПЕЧНІСТЬ ШВИДКОЇ ЇЖІ
П. Х. Пономарьов
3-6
PDF
БЕНЧМАРКІНГ – СУЧАСНИЙ ЗАСІБ ПОКРАЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ВЗУТТЯ ДЛЯ МОЛОДІ
М. С. Беднарчук, М. І. Ковальчук
7-12
PDF
ВПЛИВ ЕКСТРУЗІЙНОЇ ОБРОБКИ ТА ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК НА АМІНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД НОВИХ ВИДІВ СУХИХ СНІДАНКІВ
О. І. Гирка
12-16
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ МОЖЛИВОСТЕЙ ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЧАЙНИХ НАПОЇВ
В. В. Гаврилишин, М. П. Ковальчук, Н. Р. Джурик
16-19
PDF
НОВА ШКАЛА ДЛЯ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ І ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ
Н. О. Машта
20-27
PDF
ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ ДОБАВОК ДО ЇЖІ
В. М. Завгородня
27-32
PDF
СТАБІЛІЗАЦІЯ ЯКОСТІ МОЛОЧНОГО ЖИРУ АНТИОКСИДАНТАМИ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ
І. В. Сирохман, Т. М. Лозова
33-36
PDF
ЕКСТРАКТИ НА ОСНОВІ МІСЦЕВОЇ ЛІКАРСЬКО-ТЕХНІЧНОЇ СИРОВИНИ ЯК ЕФЕКТИВНІ АНТИОКСИДАНТИ ДЛЯ СПРЕДІВ
О. Я. Родак
36-39
PDF
ВПЛИВ ПАКУВАЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ НА ЗБЕРЕЖЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ПРЯНИКІВ
М. П. Бодак
39-44
PDF
НАУКОВО-ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА НОВОГО МОРОЗИВА
І. В. Донцова, Л. І. Гірняк, В. Т. Лебединець
44-47
PDF
НАПРЯМИ ЗБАГАЧЕННЯ НОВИХ ВИДІВ ТІСТЕЧОК БІЛКОВИМИ МАКРОНУТРІЄНТАМИ
Н. С. Палько
48-52
PDF
ЦУКРОВЕ ПЕЧИВО З ПОЛІПШЕНИМ ЖИРНОКИСЛОТНИМ СКЛАДОМ
О. Я. Давидович
52-56
PDF
АНТИОКСИДАНТИ ПРИРОДНОГО ПОХОДЖЕННЯ ДЛЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ЖИРІВ
І. В. Сирохман, Р. М. Бойдуник
57-60
PDF
ЗМІНА ЯКОСТІ ЗДОБНОГО УПАКОВАНОГО ПЕЧИВА ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯ
М. К. Турчиняк
60-64
PDF
НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ ДОВГОВІЧНОСТІ БУДІВЕЛЬНИХ КОНСТРУКЦІЙ З ДЕРЕВИННИХ МАТЕРІАЛІВ
О. З. Микитин
65-68
PDF
КЛАСИФІКАЦІЯ ТЕХНІЧНИХ ЗАСОБІВ ДІАГНОСТУВАННЯ ТЕКСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ
М. Н. Коваль, І. В. Ємченко, А. П. Закусілов
68-72
PDF
АНАЛІЗ ВИМОГ ЩОДО ЯКОСТІ ТЕКСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ БІЛИЗНЯНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Г. Я. Міневич
72-75
PDF
НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГАЛУЗІ ОЧИЩЕННЯ ГАЗІВ НА ФЕРОСПЛАВНИХ ЗАВОДАХ
Л. В. Пелик
75-77
PDF
ІННОВАЦІЙНІ РОЗРОБКИ НЕТКАНИХ ФІЛЬТРУВАЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ В УКРАЇНІ ТА ЗА РУБЕЖЕМ
Ю. А. Харук
78-80
PDF
РОЛЬ ЛЛЯНИХ ВОЛОКОН У ФОРМУВАННІ РИНКУ ЕКОЛОГОБЕЗПЕЧНИХ ТОВАРІВ
О. В. Демкович, Б. Б. Семак
80-84
PDF
РОЛЬ КИЛИМОВИХ ПОКРИТЬ В ОЗДОБЛЕННІ ІНТЕР’ЄРУ
Г. О. Пушкар, Б. Д. Семак
85-88
PDF
ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА СВІТОВИХ СИСТЕМ ОЦІНКИ ДІАМАНТІВ
Н. І. Доманцевич, М. М. Мартинюк
88-91
PDF
СПЕЦІАЛЬНИЙ ОДЯГ: РОЛЬ НОРМАТИВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ У ФОРМУВАННІ ЙОГО АСОРТИМЕНТУ
Н. А. Терешкевич
92-94
PDF
НОВИЙ АСОРТИМЕНТ ОДЯГОВИХ КОТОНІНОВМІСНИХ ТРИКОТАЖНИХ ПОЛОТЕН
М. Г. Мартосенко, Б. Д. Семак
94-98
PDF
СУЧАСНИЙ АСОРТИМЕНТ СИСТЕМ ЕЛЕКТРИЧНОГО КАБЕЛЬНОГО ОПАЛЕННЯ
І. С. Полікарпов, І. І. Шийко, О. І. Шийко
98-102
PDF
РОЛЬ ТОВАРОЗНАВСТВА У ФОРМУВАННІ СУЧАСНОГО РИНКУ ВЗУТТЯ ДЛЯ МОЛОДІ В УКРАЇНІ
М. С. Беднарчук
102-104
PDF
ВИПРОБУВАННЯ СТІЙКОСТІ ПОФАРБУВАННЯ ТЕКСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ ДО ДІЇ СВІТЛА
О. В. Сафронова, А. М. Уська, Г. В. Озимок
104-108
PDF
НОВІТНІ ПРОДУКТИ ГЛИБОКОЇ ПЕРЕРОБКИ ДЕРЕВИНИ
Л. В. Рик
108-112
PDF
ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ НАДАННЯ ВОГНЕ- ТА БІОЗАХИСНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТЕКСТИЛЬНИМ МАТЕРІАЛАМ
О. І. Мартинюк
112-114
PDF
ВИКОРИСТАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ КЕКСІВ
Т. М. Лозова, Х. І. Ковальчук
115-119
PDF
ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЖИРІВ ЦІЛЬОВОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
І. В. Сирохман, Н. Г. Стасюк
119-124
PDF
БІСКВІТНИЙ НАПІВФАБРИКАТ ПОЛІПШЕНОГО СКЛАДУ
І. В. Сирохман, М. І. Філь
124-126
PDF
МОДИФІКУВАННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ БЕТОННОЇ СУМІШІ І БЕТОНУ
О. Я. Дармограй
126-129
PDF
ПОДОВЖЕННЯ ТРИВАЛОСТІ ЗБЕРІГАННЯ І ПОЛІПШЕННЯ ЯКОСТІ КЕКСІВ З НАТУРАЛЬНИМИ ДОБАВКАМИ
Х. І. Ковальчук
129-132
PDF
Мова
English
Українська