QUALITE OF GOODS. QUALITE CONTROL
Keywords:
quality, index of quality of products, property, term of quality, factors of quality, control system
Abstract
It’s grounded the necessary of perfection the control system by quality commodities, and also methods of estimation of quality commodities. The operational techniques and activities that are used of fulfit requirements for quality are proposed.
References
1. Фатхутдинов Р. А. Конкурентоспособность: экономика, стратегия, управление / Р. А. Фатхут-динов. – М.: ИНФРА-М, 2000. – 312 с.
2. Михальські Торспен Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейсь-кого харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів: Довідник / Торспен Михальські, Франк Ліліє, Анжеліка Досін. – Львів: ПАІС, 2006. – 336 с.
3. ДСТУ – 2925 – 94. Державний стандарт України. Якість продукції. Оцінювання якості. Тер-міни та визначення. Держстандарт України, Київ, 1995. – 28 с.
4. ДСТУ ISO 9000 – 2001. Системи управління якістю. Основні положення та словник. Держстан-дарт України, Київ, 2001. – 27 с.
5. Сероштан М. В. Качество непродовольстве-нных товаров: учебное пособие / М. В. Сероштан, Е. Н. Михеева– М.: Издательский дом “Дашков И К”. – 2000. – 164 с.
6. Крылова Г. Д. Основы стандартизации, мет-рологии и управления качеством товаров: Учебное пособие / Г. Д. Крылова– М.: ЮНИТИ, 1998 – 465 с.
7. Лифиц И. М. Основы стандартизации, мет-рологии и управления качеством товаров: учебное пособие / И. М. Лифиц– М.: ТОО “Люкс- арт”, 1994. – 168 с.
8. Golbert Hanrieder, Berges, Beck Gedensmittel – Waren – Qualitaten – Trends (Vertag Europa – Gehr-mittel, 3. actualisierte Auflage 2004).
9. Heinz W. Adams/Helmut Radermacher (Hrsg) Qualitatsmanagment strategie – Structu – Systeme (Edition Dlickbuch Wirtschadt, FAZ Wirtschaltsverlag, 1994.
10. Фасхиев Х. А. Анализ методов оценки каче-ства и конкурентоспособности грузовых автомо-билей / Х. А. Фасхиев // Методы менеджмента качества. – 2001. – №3. – С. 24 – 28; №4. – С. 21 – 26.
2. Михальські Торспен Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейсь-кого харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів: Довідник / Торспен Михальські, Франк Ліліє, Анжеліка Досін. – Львів: ПАІС, 2006. – 336 с.
3. ДСТУ – 2925 – 94. Державний стандарт України. Якість продукції. Оцінювання якості. Тер-міни та визначення. Держстандарт України, Київ, 1995. – 28 с.
4. ДСТУ ISO 9000 – 2001. Системи управління якістю. Основні положення та словник. Держстан-дарт України, Київ, 2001. – 27 с.
5. Сероштан М. В. Качество непродовольстве-нных товаров: учебное пособие / М. В. Сероштан, Е. Н. Михеева– М.: Издательский дом “Дашков И К”. – 2000. – 164 с.
6. Крылова Г. Д. Основы стандартизации, мет-рологии и управления качеством товаров: Учебное пособие / Г. Д. Крылова– М.: ЮНИТИ, 1998 – 465 с.
7. Лифиц И. М. Основы стандартизации, мет-рологии и управления качеством товаров: учебное пособие / И. М. Лифиц– М.: ТОО “Люкс- арт”, 1994. – 168 с.
8. Golbert Hanrieder, Berges, Beck Gedensmittel – Waren – Qualitaten – Trends (Vertag Europa – Gehr-mittel, 3. actualisierte Auflage 2004).
9. Heinz W. Adams/Helmut Radermacher (Hrsg) Qualitatsmanagment strategie – Structu – Systeme (Edition Dlickbuch Wirtschadt, FAZ Wirtschaltsverlag, 1994.
10. Фасхиев Х. А. Анализ методов оценки каче-ства и конкурентоспособности грузовых автомо-билей / Х. А. Фасхиев // Методы менеджмента качества. – 2001. – №3. – С. 24 – 28; №4. – С. 21 – 26.
Published
2011-11-11
Section
COMMODITY SCIENCE AND EXPERTISE OF NON-FOOD PRODUCTS