CURRENT ASSESSMENT CONSUMPTION PROPERTIES OF TRADITIONAL AND NEW FRUIT AND VEGETABLE POWDERS
Keywords:
fruit and vegetable powders, antioxidants, stabilizers, thickener
Abstract
The known results for the Advancement Consumption properties of fruit and vegetable powders. Established that the study indicators Consumption properties are the highest fruit vegetable powders with black currant, chornoplidnoyi mountain ash, wild rose, viburnum fruits, hawthorn, buckthorn and pumpkin.
References
1. Турчина Т. Фізико-хімічний склад і структу-руюча здатність рослинних матеріалів розпилю-вального сушіння / Т. Турчина // Харчова і перероб-на промисловість. – № 5. – 2008. – С. 17-19.
2. Румянцева Г. Н. Влияние микробных фер-ментов на процесс получения пищевых волокон из растительного сырья / Г. Н. Румянцева, С. В. Ма-курина // Хранение и переработка сельхозсырья. – № 8. – 2007. – С. 48.
3. Дробот В. У хліба з гарбузовим порошком більший об’єм і така ж пористість / В. Дробот, Н. Суха // Хлібопекарська і кондитерська промис-ловість України. – 2008. – № 7. – С. 6-7.
4. Джабоева А. С. Влияние продуктов перера-ботки дикорастущих плодов на качество хлебо-булочных изделий / [А. С. Джабоева, Л. Г. Шалова, А. С. Кабалоева, З. С. Думанишева] // Хранение и переработка сельхозсырья. – № 1. – 2008. – С. 43-44.
5. Корчак А. В. Влияние тыквенного порошка на технологические свойства замороженного теста для пиццы / А. В. Корчак, Г. Ф. Пшенишнюк, Т. Е. Лебеденко / Наукові праці. – Одеська нац. акад. пищ. технологий. – Одеса. – Випуск 29. – Т. 2. – 2006. – С. 163-167.
2. Румянцева Г. Н. Влияние микробных фер-ментов на процесс получения пищевых волокон из растительного сырья / Г. Н. Румянцева, С. В. Ма-курина // Хранение и переработка сельхозсырья. – № 8. – 2007. – С. 48.
3. Дробот В. У хліба з гарбузовим порошком більший об’єм і така ж пористість / В. Дробот, Н. Суха // Хлібопекарська і кондитерська промис-ловість України. – 2008. – № 7. – С. 6-7.
4. Джабоева А. С. Влияние продуктов перера-ботки дикорастущих плодов на качество хлебо-булочных изделий / [А. С. Джабоева, Л. Г. Шалова, А. С. Кабалоева, З. С. Думанишева] // Хранение и переработка сельхозсырья. – № 1. – 2008. – С. 43-44.
5. Корчак А. В. Влияние тыквенного порошка на технологические свойства замороженного теста для пиццы / А. В. Корчак, Г. Ф. Пшенишнюк, Т. Е. Лебеденко / Наукові праці. – Одеська нац. акад. пищ. технологий. – Одеса. – Випуск 29. – Т. 2. – 2006. – С. 163-167.
Published
2011-11-11
Section
COMMODITY SCIENCE AND EXAMINATION OF FOOD PRODUCTS