МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ

  • М. К. Турчиняк
  • О. Я. Давидович
  • Н. С. Палько
Ключові слова: молочні продукти, біологічна цінність, гідробіонти

Анотація

Поліпшення споживних властивостей молочних продуктів можливе з використанням нетрадиційної сировини, вітамінів та мінеральних речовин природного походження, сучасних технологій. У молочних продуктах підвищеної біологічної цінності доцільно застосовувати гідробіонти.

Посилання

1. Шишков Ю. И. Некоторые аспекты продуктов функционального питания/ Ю. И. Шишков // Пищевая промышленность. – 2007. – № 1. – С. 10-11.
2. Остроумов Л. А. Функциональные продукты на основе молока и его производных / Л. А. Остроумов, А. М. Попов, А. М. Постолова // Молочная промышленность – № 9. – 2003. – С. 21-22.
3. Птичкин И. И. Пищевые полисахариды: структурные уровни и функциональность / И. И. Птичкин, Н. М. Птичкина. – Саратов: ГУП “Типография № 6”, 2012. – 96 с.
4. Патент 2143818 РФ, A23C23/00, A23C19/076. Творожное изделие / Лешберг В.Л., № 99108346/13; заявл.28.04.1999; опубл. 10.01.2001.
5. Корисні властивості морської капусти [Електронний ресурс] – Режим доступу: http://devishnik.org/zdorovja/597-korisni-vlastivosti-morskoyikapusti.html
Опубліковано
2014-12-24
Розділ
ТОВАРОЗНАВСТВО ТА ЕКСПЕРТИЗА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ