ЗМІНА ЯКОСТІ ЗДОБНОГО УПАКОВАНОГО ПЕЧИВА ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯ

  • М. К. Турчиняк
Ключові слова: здобне печиво, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, пакувальні матеріали, зберігання

Анотація

Розкрито вплив різних видів пакувальних матеріалів на органолептичні та фізико-хімічні показники здобного печива. За результатами проведених науково-експериментальних досліджень виявлено найбільш ефективні пакувальні матеріали для зберігання здобного печива.

Посилання

1. Денисенко Т. Борошняні кондитерські вироби зберігаються краще, якщо загортати їх у спеціальні пакувальні матеріали / Т. Денисенко //Харчова і переробна промисловість. – 2006. №1. С.5-6.
2. Рябинина М. Упаковка на все случаи / М. Рябинина //Продукты и напитки.- 2007.- №1.- С. 39-41.
3. Ижицкая А. Упаковка со вкусом /А. Ижицкая //Продукты и напитки.- 2007.- №3.- С. 33-37.
4. Пюрбеев Ю.А. Новая концепция упаковки /Ю.А. Пюрбеев //Пищевая промышленность.- 2005.- №4. - С. 78.
Опубліковано
2009-08-17