CHANGE OF QUALITY OF RICH PACK BAKING ON PRESERVATION

  • M. К. Turchynyak
Keywords: rich baking, packing materials , organoleptical's indicators, physical-chemical indicators, preservation

Abstract

Influence of different kinds of packing materials on organoleptical's and physical-chemical indicators of rich baking is considered. Behind results of the spent it is scientifically-experimental researches proved by the most suitable prepositional packing materials for rich cookies.

References

1. Денисенко Т. Борошняні кондитерські вироби зберігаються краще, якщо загортати їх у спеціальні пакувальні матеріали / Т. Денисенко //Харчова і переробна промисловість. – 2006. №1. С.5-6.
2. Рябинина М. Упаковка на все случаи / М. Рябинина //Продукты и напитки.- 2007.- №1.- С. 39-41.
3. Ижицкая А. Упаковка со вкусом /А. Ижицкая //Продукты и напитки.- 2007.- №3.- С. 33-37.
4. Пюрбеев Ю.А. Новая концепция упаковки /Ю.А. Пюрбеев //Пищевая промышленность.- 2005.- №4. - С. 78.
Published
2009-08-17