БІСКВІТНИЙ НАПІВФАБРИКАТ ПОЛІПШЕНОГО СКЛАДУ

  • І. В. Сирохман
  • М. І. Філь
Ключові слова: бісквітний напівфабрикат, гарбузовий порошок

Анотація

Висвітлено результати досліджень щодо поліпшення споживних властивостей бісквітних напівфабрикатів. Виявлено, що за досліджуваними показниками найвищі споживні властивості має бісквітний напівфабрикат із вмістом гарбузового порошку.

Посилання

1. Деклараційний патент № 71410. А Україна, МПК А21Д13\08.. Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату. Самохвалова О. В., Черевична Н.І., Олійник С.Г., Лисюк. Г. М., Смикалова Ю. О.- №20031212789, Заявл. 29.12.2003. Опубл.15.11.2004 .
2. Сборник рецептур мучных кондитерских и булочных изделий для предприятий общественного питання.-М.: Экономика,1985.-295 с.-( М-во торговки СССР).
3. Деклараційний патент 1148411А Україна, МПК А21D 13/00. Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату / Філь М.І., Сирохман І.В., (Україна). - №200804712; Заявл.11.04.2008.
4. Егорова Е.Ю. Расширение ассортимента сырья для мучных кондитерских изделий / Е.Ю. Егоров, М.С. Бочкарёв // Кондитерское и хлебопекарное производство. - 2008. - № 2. - С. 12.
Опубліковано
2009-08-17