BISCUIT PREPACK IMPROVED WAREHOUSE

  • I. V. Syrohman
  • М. І. Fil
Keywords: biscuit semi, pumpkin powder

Abstract

Describes the results of research to improve spozhyvnyh properties biscuit products. Established that the study parameters, the highest spozhyvni properties has prepack biscuit containing pumpkin powder.

References

1. Деклараційний патент № 71410. А Україна, МПК А21Д13\08.. Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату. Самохвалова О. В., Черевична Н.І., Олійник С.Г., Лисюк. Г. М., Смикалова Ю. О.- №20031212789, Заявл. 29.12.2003. Опубл.15.11.2004 .
2. Сборник рецептур мучных кондитерских и булочных изделий для предприятий общественного питання.-М.: Экономика,1985.-295 с.-( М-во торговки СССР).
3. Деклараційний патент 1148411А Україна, МПК А21D 13/00. Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату / Філь М.І., Сирохман І.В., (Україна). - №200804712; Заявл.11.04.2008.
4. Егорова Е.Ю. Расширение ассортимента сырья для мучных кондитерских изделий / Е.Ю. Егоров, М.С. Бочкарёв // Кондитерское и хлебопекарное производство. - 2008. - № 2. - С. 12.
Published
2009-08-17