IMPACT ANTIOXIDANT SUPPLEMENTS TO STABILIZE REDOX TRANSFORMATIONS FATS
Keywords:
fat, fatty acid composition, oxidation products, antioxidants
Abstract
Reveals the impact of antioxidant supplementation on oxidative conversion into fats, is reveated the best antioxidant compounds in flower oddities hustokvitkovoyi and grape seeds are found.
References
1. Ничаев А. П. Оптимизация состава жировых продуктов для мучных кондитерских изделий / А. П. Ничаев, Д. В. Понизник, А. В. Коваленок // Кондитерское и хлебопекарное производство.– 2006. – №7. – С. 8-10.
2. Звягинцева М. В. Специализированные жиры для продукции с заданными функциональными и потребительскими свойствами / М. В. Звягинцева, А. В. Предыбайло // Кондитерское производство. – 2009. – №3. – С.12-13.
3. Alaiz M. Natural antioxidants produced in oxidized lipid /'amino and browning reactions / M. Alaiz, R. Zamora, F. Hidalgo // J. Amer. Oil. Chem. Sol. – 1995. – 72, N12. – P. 1571-1575.
4. Yanishliera N.V. Antioxidative action of some flaronoids at ambient and high temperatures / N.V. Yanishliera, E.M. Marinova // Riv. ital. sostanze grasse. – 1996. – 73, №10. – P.445-449.
2. Звягинцева М. В. Специализированные жиры для продукции с заданными функциональными и потребительскими свойствами / М. В. Звягинцева, А. В. Предыбайло // Кондитерское производство. – 2009. – №3. – С.12-13.
3. Alaiz M. Natural antioxidants produced in oxidized lipid /'amino and browning reactions / M. Alaiz, R. Zamora, F. Hidalgo // J. Amer. Oil. Chem. Sol. – 1995. – 72, N12. – P. 1571-1575.
4. Yanishliera N.V. Antioxidative action of some flaronoids at ambient and high temperatures / N.V. Yanishliera, E.M. Marinova // Riv. ital. sostanze grasse. – 1996. – 73, №10. – P.445-449.
Published
2013-11-01
Section
COMMODITY STUDIES OF FOOD PRODUCTS