COMPLEX ESTIMATION OF THE QUALITY OF CERAMIC FACING BRICK PROTECTIVE COVERING CHARACTERISTICS
Keywords:
protective, complex quality estimation, quality, protective covering characteristics
Abstract
The stages of passing the complex estimation of the quality of ceramic facing brick protective covering characteristics on the basis of polimetilfenilsiloksanu and fillers are considered.
References
1. Гивлюд М. М. Підвищення довговічності будівельних матеріалів оброблених силіційорганічними сполуками /М. М. Гивлюд І. Л. Дублянська// Вісник Львівського Університету. Теорія і практика будівництва. – 2007.–№ 326.–С.17-27
2. Шилова М. В. Кремнийорганические гидрофобизаторы – эффективная защита строительных материалов и конструкций / М. В. Шилова // Строительные материалы.–2003.– № 12.– С.40-41
3. Передрій О. І. Стан та перспективи застосування температуро- і вогнестійких захисних покриттів на основі наповнених силіційелементо-органічних сполук / О. І. Передрій // Вісник Хмельницького національного університету.– 2010.–№.1– С. 248-251.
4. Мережко Н. В. Споживні властивості температуро- та вогнезахисних покриттів / Н. В. Мережко // Товарознавчий вісник.– 2010.– Вип.2.– С.127-132
5. Адлер Ю. П. Планирование эксперимента при поиске оптимальных условий / Ю. П. Адлер, Е. В. Маркова и другие.–М.: Наука,1971.–283 с.
2. Шилова М. В. Кремнийорганические гидрофобизаторы – эффективная защита строительных материалов и конструкций / М. В. Шилова // Строительные материалы.–2003.– № 12.– С.40-41
3. Передрій О. І. Стан та перспективи застосування температуро- і вогнестійких захисних покриттів на основі наповнених силіційелементо-органічних сполук / О. І. Передрій // Вісник Хмельницького національного університету.– 2010.–№.1– С. 248-251.
4. Мережко Н. В. Споживні властивості температуро- та вогнезахисних покриттів / Н. В. Мережко // Товарознавчий вісник.– 2010.– Вип.2.– С.127-132
5. Адлер Ю. П. Планирование эксперимента при поиске оптимальных условий / Ю. П. Адлер, Е. В. Маркова и другие.–М.: Наука,1971.–283 с.
Published
2013-11-01
Section
COMMODITY SCIENCE OF NON-FOOD PRODUCTS