SANDY PASTRIES OF IMPROVING ZHIRNOKISLOTNOGO COMPOSITION

  • N. Palko
Keywords: pastries, vine butter, fat acids

Abstract

The new compounding of sandy pastries is developed with the use of vine butter. Explored zhirnokislotniy composition of new wares. Grounded expedience of introduction in the complement of vine butter of compounding of sandy pastries.

References

1. Поверин А. Д. Полиненасыщенные жиры – важнейший компонент продуктов функциональ-ного питания / А. Д. Поверин // Хранение и пе-реработка сельхозсырья. – 2008. – № 7. – С. 35-38.
2. Сирохман І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення: [навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.] / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. – К.: ЦУЛ,2009. – 544 с.
3. Бурмистров Г. П. Новые пищевые концент-раты биозащитного действия / Г. П. Бурмистров, Г. Г. Козлова // Пищевая промышленность. – № 8. – 2008. – С. 16-17.
4. Байков В. Влияние растительных масел на качество зерновых крекеров / В. Байков, В. Бессонов, О. Бакуменко // Хлебопекарское производство. – 2008. – № 6. – С. 45.
5. Лозова Т. М. Наукові основи формування споживних властивостей і зберігання якості бо-рошняних кондитерських виробів : монографія / Т. М. Лозова, І. В. Сирохман. – Львів: Вид-во. ЛКА, 2009. – 456 с.
6. Носенко Т. Асортимент рослинних олій можна розширити, використавши для їх виробни-цтва нетрадиційну сировину / Т. Носенко, О. Громова, М. Лябах // Харчова і переробна промисловість. – 2008. – № 8-9. – С. 26-28.
7. Переработка семян винограда для получения сорбентов и виноградного масла / [ А. Брыкалов, Е. Головкина, Н. Антонова, Ф. Бостанова ] // Мас-ложировая промышленность. – 2008. – № 1. – С. 27-28.
8. Арсеньєва Л. Ю. Наукове обґрунтування та розроблення технології функціональних хлібобу-лочних виробів з рослинними білками та мікро-нутрієнтами: автореф. дис. на здобуття наук. сту-пеня доктора техн. наук / Л. Ю. Арсеньєва. – Київ-ський нац. ун-т. харчових технологій, 2007. – 42 с.
Published
2011-11-11
Section
COMMODITY SCIENCE AND EXAMINATION OF FOOD PRODUCTS