RESEARCH OF AMINO ACID COMPOSITION OF SPICE-CAKES WITH FILLING

  • M. P. Bodak
Keywords: spice-cakes, squirrel, amino acid composition, dry whey, milk rolling up

Abstract

Influencing is considered of milk products on the improvement of amino acid composition of spice-cakes. After the size of maintenance of irreplaceable amino acid in the developed spice-cakes “Yodinca milk” efficiency is shown of bringing in compounding of dry subcheese whey, milk of rolling up with sugar and traditional raw material.

References

1. Сирохман І. В. Якість та безпечність зерноборошняних товарів: навч. посіб. / І. В.Сирохман, Т. М. Лозова. – К.: ЦНЛ, 2006. – 384 с.
2. Зубар Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування / Н. М. Зубар. – К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2006. – 341 с.
3. Овчинникова Ю. А Новые методы анализа аминокислот, пептидов и белков / Ю. А. Овчинникова. – М.: Мир, 1974. – 387 с.
4. Козаренко Т. Д. Ионообменная хроматография аминокислот / Т. Д. Козаренко. – Новосибирск: Наука, 1975. – 295 с.
Published
2009-12-30