POTENTIAL DANGER OF FAST MEAL

  • P. H. Ponomarov
Keywords: fast meal, physiological parameters

Abstract

In the article negative influence of «fast food» is considered on the organism of rats, maintenance of toxic matters in raw material, which this food is made from, no its potential unconcern for the organism of man.

References

1. Губицька О. Фаст-фуд: страшна правда / О. Губицька // Інформатор. Газета журналістських розслідувань. – 2009. – №05(22). – С.4-5.
2. Медико-гігієнічні проблеми генної інженерії та генетично модифікованої продукції: посібник / Р.І.Ладанівський, В.Р.Кокот, О.С.Мартинова. – Львів: Вид-во “СПОЛОМ”. – 2004. – 96 с.
3. Осенко М. Олії та жири: склад, методи одержання, якість / М. Осенко, А. Українець, Усаток С. [та ін.] // Харчова і переробна промисловість. – 2004. – № 5. – С.17-18.
4. Пономарьов П.Х. Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням: навч.пос. [для студ. вищ.навч.закл.] / П.Х.Пономарьов, І.В.Донцова – К.: Центр учбової літератури, 2009. – 126 с.
5. Пономарьов П.Х. Загроза здоров’ю посилюється? / П.Х. Пономарьов // Харчова і переробна промисловість. – 2005. – №10. – С.10-11.
6. ДСТУ 4465:2005 Маргарин. Загальні технічні умови. Київ: Держ-споживстандарт України. – 2006.
7. ДСТУ 4445:2005 Спреди та суміші жирові. Загальні технічні умови. – Київ: Держспоживстандарт України. – 2006.
Published
2009-08-17