INFLUENCE OF EKSTRUZIYNOY TREATMENT AND USE OF FOOD ADDITIONS IS ON AMINO ACID COMPOSITION OF NEW TYPES OF DRY BREAKFASTS
Keywords:
dry breakfasts, amino acid skor, ideal albumen, irreplaceable amino acid, replaceable amino acid
Abstract
Generalized amino acid composition of new types of dry breakfasts which passed ekstruziynu treatment and characterized improving properties of consumers. It is analysed amino acid skor of three dry breakfasts.
References
1. Остриков А.Н. Оптимизация состава поликомпонентной смеси для производства экструдированных палочек / А. Н. Остриков, К. В. Платов, И. Ю. Соколов // Хранение и переработка сельхозсырья. – 2004. – № 12. – С. 52-53.
2. Голянд С. Ю. К вопросу об оптимизации продуктов из овсяных хлопьев / С. Ю. Голянд, Т. В. Червинская // Продукты питания и рациональное использование сырьевых ресурсов: сб. науч. работ – Вып. 13. – Кемерово: КемТИПП, 2007. – С. 90-91.
3. Заявка 1692950 ЕПВ, Япония, МПК A 23 L 1/10 (2006.01), С 12 С 1/02 (2006.01). Processed wheat product containing functional components in elevated amounts and processing method therefor / Sapporo Breweries Ltd, Kihara Makoto, Okada Yoshihir, Ishikawa Osamu, Ito Kazutoshi (Billington, Lawrence Emlyn et al Haseltine Lake & Co. Imperial House 15-19 Kingsway London WC2B 6UD (GB)). – № 04820280.8; заявл. 09.12.2004; опубл. 23.08.2006.
4. Евдокимова О. В. Перспективы внедрения экструзионных технологий в отрасли пищевой промыш-ленности. / О. В. Евдокимова // Продукты, питания и рациональное использование сырьевых ресурсов: сб. науч. работ. – Вып. 11. Ч. 2. – Кемерово: Кемер. технол. ии-т пищ. пром-сти, 2006. – C. 104-106.
5. Полякова Н.В. Торгово-экономические проблеми регионального бизнес-пространства: сб. материалов 5 Междун. науч.-практ. конференции (Челябинск, 30 марта, 2007 г). – Т. 2. – Челябинск: Юж.-Урал. гос. ун-т, 2007. – С. 56-60.
2. Голянд С. Ю. К вопросу об оптимизации продуктов из овсяных хлопьев / С. Ю. Голянд, Т. В. Червинская // Продукты питания и рациональное использование сырьевых ресурсов: сб. науч. работ – Вып. 13. – Кемерово: КемТИПП, 2007. – С. 90-91.
3. Заявка 1692950 ЕПВ, Япония, МПК A 23 L 1/10 (2006.01), С 12 С 1/02 (2006.01). Processed wheat product containing functional components in elevated amounts and processing method therefor / Sapporo Breweries Ltd, Kihara Makoto, Okada Yoshihir, Ishikawa Osamu, Ito Kazutoshi (Billington, Lawrence Emlyn et al Haseltine Lake & Co. Imperial House 15-19 Kingsway London WC2B 6UD (GB)). – № 04820280.8; заявл. 09.12.2004; опубл. 23.08.2006.
4. Евдокимова О. В. Перспективы внедрения экструзионных технологий в отрасли пищевой промыш-ленности. / О. В. Евдокимова // Продукты, питания и рациональное использование сырьевых ресурсов: сб. науч. работ. – Вып. 11. Ч. 2. – Кемерово: Кемер. технол. ии-т пищ. пром-сти, 2006. – C. 104-106.
5. Полякова Н.В. Торгово-экономические проблеми регионального бизнес-пространства: сб. материалов 5 Междун. науч.-практ. конференции (Челябинск, 30 марта, 2007 г). – Т. 2. – Челябинск: Юж.-Урал. гос. ун-т, 2007. – С. 56-60.
Published
2009-08-17
Section
Articles