SACCHARINE THIN CAPTAIN IS WITH IMPROVING ZHIRNOKISLOTNIM COMPOSITION

  • О. Y. Davydovych
Keywords: fat acids, ideal lipid, saccharine thin captain

Abstract

Compounding is considered on the new types of saccharine thin captain, which are characterized improving zhirnokislotnim composition.

References

1. Сирохман І.В. Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів: підручник. / І.В. Сирохман, Т.М. Лозова. – [2-е вид., перероб. та доп.]. – К.: ЦУЛ, 2008. – 616 с.
2. Сирохман І.В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення: навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / І.В. Сирохман, В.М. Завгородня. – К.: ЦУЛ, 2009. – 544 с.
3. Смоляр В.І. Фізіологія та гігієна харчування / Смоляр В.І. – К.: Здоров’я, 2000. – 336 с.
4. www.oil-variant.ru.
5. www.walnuts.pochtamt.ru.
6. Арсеньєва Л.Ю. Наукове обґрунтування та розроблення технології функціональних хлібобулочних виробів з рослинними білками та мікронутрієнтами: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня доктора тенх. наук / Арсеньєва Л. Ю. – К.: Київський нац. ун-т харчових технологій, 2007. – 42 с.
Published
2009-08-17