ДОСЛІДЖЕННЯ АНТИОКИСЛЮВАЛЬНОГО ВПЛИВУ ПРИРОДНИХ ДОБАВОК НА ЗБЕРЕЖЕННЯ ЯКОСТІ ПЕЧИВА ЦУКРОВОГО
Ключові слова:
печиво цукрове, природні добавки, показники якості, продукти окислення
Анотація
Розглянуто зміни показників якості нового печива цукрового під час зберігання. Підт-верджено доцільність використання природних добавок-антиоксидантів з метою подовження терміну придатності печива цукрового до споживання.
Посилання
1. Дорохович А. Зберігання борошняних кондвиробів / А. Дорохович, Н. Олексієнко // Харчова і переробна промисловість. – 1998. – № 5. – С. 24-25.
2. Соболева М. И. Хранение кондитерських товаров / М. И. Соболева. – М.: Экономика, 1966. – 96 с.
3. Сирохман И. В. Кондитерские изделия из нетрадиционного сырья / И. В. Сирохман. – К.: Техніка, 1987. – 197 с.
4. Лікарські рослини: Енциклопедичний довідник / [відп. ред. А. М. Гродзинський]. – К.: Голов. Ред УРЕ, 1991. – 544 с.
5. Товстуха Є. С. Фітотерапія / Є. С. Товстуха. – К.: Здоров’я, 1990, – 304 с.
6. Скокан Л. Е. Научный подход к проблеме определения оптимальних сроков годности кондитерских изделий / Л. Е. Скокан // Пищевая промышленность. – 1999. – № 3. – С. 10.
7. Дорохович А. Замість маргарину – безводний рослинний жир / А. Дорохович, Н. Олексієнко, Н. Савчук, О. Ятченко, О. Дядечко // Харчова і переробна промисловість. – 1998. – № 6. – С. 19-20.
2. Соболева М. И. Хранение кондитерських товаров / М. И. Соболева. – М.: Экономика, 1966. – 96 с.
3. Сирохман И. В. Кондитерские изделия из нетрадиционного сырья / И. В. Сирохман. – К.: Техніка, 1987. – 197 с.
4. Лікарські рослини: Енциклопедичний довідник / [відп. ред. А. М. Гродзинський]. – К.: Голов. Ред УРЕ, 1991. – 544 с.
5. Товстуха Є. С. Фітотерапія / Є. С. Товстуха. – К.: Здоров’я, 1990, – 304 с.
6. Скокан Л. Е. Научный подход к проблеме определения оптимальних сроков годности кондитерских изделий / Л. Е. Скокан // Пищевая промышленность. – 1999. – № 3. – С. 10.
7. Дорохович А. Замість маргарину – безводний рослинний жир / А. Дорохович, Н. Олексієнко, Н. Савчук, О. Ятченко, О. Дядечко // Харчова і переробна промисловість. – 1998. – № 6. – С. 19-20.
Опубліковано
2011-11-11
Розділ
ТОВАРОЗНАВСТВО ТА ЕКСПЕРТИЗА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ