RESEARCH OF LINE OF MACARONI PRODUCTS OF FUNCTIONAL SETTING

  • I. Doncova
  • V. Lebedinec
  • L. Girnyak
Keywords: macaroni products, consumer properties

Abstract

Modern line of macaroni products of the functional setting is investigated, basic producers of such wares and feature of their compounding composition are determined.

References

1. Сирохман І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення: навч. пос. / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. – К.: Центр учбової літератури, 2009. – 544 с.
2. Білічук А. В. Шляхи розширення асортименту макаронних виробів профілактичного призначення : [Електронний ресурс]. — Режим доступу : [www.nbuv.gov.ua/portal/natural/Tvis/2009_1/TB_1-4]
3. Гордієнко Г. С. Макаронні вироби з функціональними властивостями / Г. С. Гордієнко // Хлебный бізнес. – 2012. – № 2. – С. 62-64
4. ТМ “Тая”: [Електронний ресурс]. — Режим доступу : http://www.taya.com.ua/catalog/
5. Новое функциональное питание – макаронные изделия и смеси для выпечки : [Електронний ресурс]. — Режим доступу : http://www.makmaster.info/index.php?id=91&ntable=102&pg_nom=5
6. Все о макаронах: [Електронний ресурс]. — Режим доступу: www.naturoprof.ru/chto_vam_ nuzhno_znat_o_makaronah
7. Каталог продовольчих товарів : [Електронний ресурс]. — Режим доступу : http://goodsmatrix.com.ua/goods-catalogue/Groceries/Pastas.html
8. “Мак-вар продукт”- макаронные изделия: [Електронний ресурс]. — Режим доступу : http://www.mak-var.com.ua/
Published
2013-11-01
Section
COMMODITY STUDIES OF FOOD PRODUCTS