ДОСЛІДЖЕННЯ АСОРТИМЕНТУ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

  • І. В. Донцова
  • В. Т. Лебединець
  • Л. І. Гірняк
Ключові слова: макаронні вироби, функціональні продукти, споживні властивості

Анотація

Досліджено сучасний асортимент макаронних виробів функціонального призначення, визначено основних виробників таких виробів та особливості їх рецептурного складу.

Посилання

1. Сирохман І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення: навч. пос. / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. – К.: Центр учбової літератури, 2009. – 544 с.
2. Білічук А. В. Шляхи розширення асортименту макаронних виробів профілактичного призначення : [Електронний ресурс]. — Режим доступу : [www.nbuv.gov.ua/portal/natural/Tvis/2009_1/TB_1-4]
3. Гордієнко Г. С. Макаронні вироби з функціональними властивостями / Г. С. Гордієнко // Хлебный бізнес. – 2012. – № 2. – С. 62-64
4. ТМ “Тая”: [Електронний ресурс]. — Режим доступу : http://www.taya.com.ua/catalog/
5. Новое функциональное питание – макаронные изделия и смеси для выпечки : [Електронний ресурс]. — Режим доступу : http://www.makmaster.info/index.php?id=91&ntable=102&pg_nom=5
6. Все о макаронах: [Електронний ресурс]. — Режим доступу: www.naturoprof.ru/chto_vam_ nuzhno_znat_o_makaronah
7. Каталог продовольчих товарів : [Електронний ресурс]. — Режим доступу : http://goodsmatrix.com.ua/goods-catalogue/Groceries/Pastas.html
8. “Мак-вар продукт”- макаронные изделия: [Електронний ресурс]. — Режим доступу : http://www.mak-var.com.ua/
Опубліковано
2013-11-01
Розділ
ТОВАРОЗНАВСТВО ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ