THE VALUE OF BEEF DISHES IN RESTAURANTS

  • I. Oshchypok
  • V. Nakonechnyj
  • N. Krynska
Keywords: beef, dish, restaurant, value, meat, quality, food, minerals

Abstract

The article includes the evaluation of the consumer characteristics of beef for cooking in restaurant educational establishments. Methods of evaluation of beef quality indicators for culinary use portions of meat carcasses are suggested. The areas of satisfaction the catering business needs with meat cattle are presented in the article.

References

1. Сирохман І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення / І. В. Сирохман, В.М. Завгородня. – К.: Центр учбової літератури, 2009. – 544 с.
2. Микроэлементозы / А. Хенниг// Мине ральные вещества, витамины, биостимуляторы в кормлении сельскохозяйственных животных. – М.: Колос, 1976. – С. 103-182.
3. Антипова Л. В. Биохимия мяса и мясных продуктов : учеб. пособие / Л. В. Антипова, Н. А. Жеребцов. – Воронеж: Изд-во ВГУ, 1991. - 184 с.
4. Журавская Н. К. Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов / Н. К. Журавская, Л. Т. Алехина, Л. М. Отрешникова. – М.: Агропромиздат, 1985.– 296 с.
Published
2013-11-01
Section
COMMODITY SCIENCE OF NON-FOOD PRODUCTS