ЦІННІСТЬ СТРАВ З ЯЛОВИЧИНИ У РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ

  • І. М. Ощипок
  • В. В. Наконечний
  • Н. В. Кринська
Ключові слова: яловичина, страва, ресторан, цінність, м’ясо, якість, харчова, мікроелементи

Анотація

Подана оцінка споживних властивостей яловичини для приготування страв у закладах ресторанного господарства. Наведені методи оцінки якісних показників яловичини для кулінарного використання окремих частин м’яса туші. Окреслено напрями задоволення потреб ресторанного бізнесу м’ясом великої рогатої худоби.

Посилання

1. Сирохман І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення / І. В. Сирохман, В.М. Завгородня. – К.: Центр учбової літератури, 2009. – 544 с.
2. Микроэлементозы / А. Хенниг// Мине ральные вещества, витамины, биостимуляторы в кормлении сельскохозяйственных животных. – М.: Колос, 1976. – С. 103-182.
3. Антипова Л. В. Биохимия мяса и мясных продуктов : учеб. пособие / Л. В. Антипова, Н. А. Жеребцов. – Воронеж: Изд-во ВГУ, 1991. - 184 с.
4. Журавская Н. К. Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов / Н. К. Журавская, Л. Т. Алехина, Л. М. Отрешникова. – М.: Агропромиздат, 1985.– 296 с.
Опубліковано
2013-11-01
Розділ
ТОВАРОЗНАВСТВО НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ