RESEARCH OF FACTORS OF INFLUENCE ON STABILITY OF FOOD NATURE-COLOUR, RECEIVE FROM BERRIES OF IRGI
Keywords:
stability, food nature-colour, berries, іrgа, properties
Abstract
Important factors on which stability of nature-colour depends from the berries of irgi are considered
References
1. Новые технологи антоциановых добавок (Новое в технологи консервирования): монография / [Р. Ю. Павлюк, В. В. Яницкий, Т. В. Крячко и др.]. – Харьков-Киев, 2008. – 261 с.
2. Лікарські рослини: Енциклопедичний довідник / [за ред. А. М. Гродзинського]. – К.: в-во “Українська енциклопедія”, УВКЦ “Олімп”, 1992. – 185 с.
2. Лікарські рослини: Енциклопедичний довідник / [за ред. А. М. Гродзинського]. – К.: в-во “Українська енциклопедія”, УВКЦ “Олімп”, 1992. – 185 с.
Published
2009-12-30
Section
Articles