ДОСЛІДЖЕННЯ ФАКТОРІВ ВПЛИВУ НА СТАБІЛЬНІСТЬ НАТУРАЛЬНОГО ХАРЧОВОГО БАРВНИКА, ОДЕРЖАНОГО З ЯГІД ІРГИ

  • М. Л. Павлишин
  • М. В. Рудавська
Ключові слова: стабільність, натуральний харчовий барвник, ягоди, ірга, властивості

Анотація

Розглянуто важливі фактори, від яких залежить стабільність натурального антоціано-вого барвника з ягід ірги.

Посилання

1. Новые технологи антоциановых добавок (Новое в технологи консервирования): монография / [Р. Ю. Павлюк, В. В. Яницкий, Т. В. Крячко и др.]. – Харьков-Киев, 2008. – 261 с.
2. Лікарські рослини: Енциклопедичний довідник / [за ред. А. М. Гродзинського]. – К.: в-во “Українська енциклопедія”, УВКЦ “Олімп”, 1992. – 185 с.
Опубліковано
2009-12-30