RESEARCH OF POSSIBILITIES OF IMPROVEMENT BIOLOGICAL VALUE OF CANDIES

  • V. Т. Lebedynets
  • I. V. Doncova
  • L. I. Girnuak
Keywords: candies, food value, candied fruits, pectin, puree

Abstract

Possibilities of the use biologically of valuable vegetable raw material of local origin are explored in compounding of candies with the purpose of improvement of their biological value. The results of the conducted researches in relation to determination of quality (organoleptical and physical and chemical indexes) and food value of new wares were fixed in basis of the developed compounding.

References

1. Химический состав продукта. Свекла. [Електронний ресурс]. – Режим доступу : // http://www.sunduk.ru.
2. Червоний буряк насичує організм йодом і виводить токсини. [Електронний ресурс]. – Режим доступу : // http://www.molbuk.com .
3. Состав. Овощи. [[Електронний ресурс]. – Режим доступу : // http://www.edimka.ru .
4. Айва. [Електронний ресурс]. – Режим доступу : // http://www.thegardener.ru.
5. Витаминное богатство из моркови. [Електронний ресурс]. – Режим доступу : // http://www.relook.ru.
6. Какие витамины содержатся в моркови. [Електронний ресурс]. – Режим доступу : // http://www.kedem.ru.
7. Химический состав моркови. [Електронний ресурс]. – Режим доступу : // http://www.bpat.ru .
Published
2009-12-30