ЗАЛЕЖНІСТЬ МІЖ РЕЦЕПТУРНИМ І МІНЕРАЛЬНИМ СКЛАДОМ НОВИХ ВИРОБІВ
Ключові слова:
сухі сніданки, круп’яні палички, пряники з начинкою, мінеральні речовини, макро- і мікроелементи, рецептурний склад, природні збагачувачі
Анотація
Встановлено залежності між рецептурним і мінеральним складом сухих сніданків та пряників з начинкою. Використання природних збагачувачів дозволило оптимізувати мінеральний склад та отримати продукти, збалансовані за вмістом основних макро- і мікроелементів.
Посилання
1. Гулич М. П. Современные подходы к обогащению пищевых продуктов микронутриентами : международный форум [„Информационные технологии и общество – 2007”], (Анталия, 15-22 сент. 2007 р.) : материалы форума. – М. : Форсикон, 2007. – С. 77-78.
2. Тутельян В. А. О нормах физиологических потребностей в энергии и пищевых веществах для различных групп населения / В. А. Тутельян // Вопросы питания. – 2009. – № 1. – С. 7-10.
2. Тутельян В. А. О нормах физиологических потребностей в энергии и пищевых веществах для различных групп населения / В. А. Тутельян // Вопросы питания. – 2009. – № 1. – С. 7-10.
Опубліковано
2013-11-01
Розділ
ТОВАРОЗНАВСТВО ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ