№ 1 (2021): Індустрія туризму і гостинності в Центральній та Східній Європі
Індустрія туризму і гостинності в Центральній та Східній Європі
Індустрія туризму і гостинності в Центральній та Східній Європі
Головна
Архіви
Про журнал
ВІДКРИТИЙ ДОСТУП
ПУБЛІКАЦІЙНА ЕТИКА
РЕЦЕНЗУВАННЯ
ПРОТИДІЯ ПЛАГІАТУ
РОЗГЛЯД ІНФОРМАЦІЇ ТА ЗВЕРНЕНЬ
РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ
ДЛЯ АВТОРІВ
Євроінтеграція
КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ
Увійти
Змінити мову. Поточною мовою є:
Українська
English
Увійти
Змінити мову. Поточною мовою є:
Українська
English
№ 1 (2021)
Випуск
ТИТУЛЬНА СТОРІНКА
ЗМІСТ
Статті
М. Ю. Барна, Л. К. Гліненко, Ю. А. Дайновський
5-17
МАРКЕТИНГОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ У СФЕРІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО І ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ: ПРОБЛЕМИ І НЕДОЛІКИ
PDF
Iryna Biletska
18-25
ОБҐРУНТУВАННЯ ЕЛЕМЕНТІВ І СТРУКТУРИ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНОГО МЕХАНІЗМУ ІНТЕРНЕТ-МАРКЕТИНГУ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИЗМУ НА ІННОВАЦІЙНИХ ЗАСАДАХ
PDF (English)
Ю.С. Братішко, О.В. Посилкіна, Я.М. Деренська
26-34
ПРИНЦИПИ ПОБУДОВИ КОНЦЕПТУАЛЬНОЇ МОДЕЛІ СОЦІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ У ФАРМАЦІЇ
PDF
О. В. Козирєва, Д. А. Новіков, M. Є. Іванов
35-42
ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСИТЕМИ ЕНЕРГОМЕНЕДЖМЕНТУ НА ПІДПРИЄМСТВІ
PDF
О. І. Копилюк
43-47
ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ СТРАХОВОГО ЗАХИСТУ В ТУРИСТИЧНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ
PDF
Є. І. Масленніков
48-56
ТРАЄКТОРІЯ ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ТА СТРУКТУРНИХ ПЕРЕТВОРЕНЬ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ СЕГМЕНТІ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ
PDF
І.М. Мельник
57-63
СТАН, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ САНАТОРНО-КУРОРТНИХ ТА ОЗДОРОВЧИХ ЗАСОБІВ РОЗМІЩЕННЯ В УКРАЇНІ
PDF
Б.М. Мізюк, Ю.Б. Миронов
64-68
ДЕКОМПОЗИЦІЙНИЙ ПІДХІД ДО ПРОЦЕСУ СИСТЕМНОГО УПРАВЛІННЯ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ КОРПОРАЦІЯХ
PDF
І. П. Міщук, Р. Головата
69-78
ТУРИСТИЧНІ ПІДПРИЄМСТВА УКРАЇНИ В СИСТЕМІ МІЖНАРОДНОЇ ТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
PDF
А. В. Роговий, М. М. Забаштанський
79-83
КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ СОЦІАЛЬНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ
PDF