Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки
Головна
Поточний випуск
Редакційна колегія
Про журнал
Цілі та проблематика
Етичні норми
Порядок рецензування статей
Політика відкритого доступу
Авторам
Умови публікації статей
Вимоги щодо змісту статей
Вимоги щодо оформлення статей
Тематичні розділи
Оплата публікації статті
Архіви
Контакти
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 33 (2023): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
№ 33 (2023): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
DOI:
https://doi.org/10.36477/2522-1221-2023-33
Опубліковано:
2023-04-07
Випуск
FULL PDF
АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ НАУКОВОГО ТА ПРАКТИЧНОГО МАТЕРІАЛОЗНАВСТВА
ЛАЗЕРНЕ ЗВАРЮВАННЯ З’ЄДНАНЬ З АЛЮМІНІЄВОГО СПЛАВУ АА5056
А. В. Бернацький, В. А. Лукашенко, О. В. Сіора, Н. О. Шамсутдінова
5-11
PDF
МЕТАЛУРГІЙНІ ПРОЦЕСИ ПЛАВЛЕННЯ І ПЕРЕНЕСЕННЯ ЕЛЕКТРОДНОГО ТА ПРИСАДНОГО МАТЕРІАЛІВ У ШЛАКОВІЙ ВАННІ ПРИ ЕЛЕКТРОШЛАКОВОМУ НАПЛАВЛЕННІ
А. В. Захаров, І. М. Рибалко, О. В. Сайчук
12-18
PDF
ВПЛИВ НИТКИ ЕЛАСТАН НА ФОРМОСТІЙКІСТЬ ЗМІШАНИХ ТЕКСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ
Л. В. Пелик, Ю. А. Пелех, Д. Ю. Шелько
19-25
PDF
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
РОЗВИТОК ІННОВАЦІЙНОЇ СКЛАДОВОЇ ПЕРЕРОБКИ КОНОПЕЛЬ В ЛЕГКІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
Ю. В. Березовський, Г. А. Бойко, В. С. Краглік
26-32
PDF
СУЧАСНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОДЕРЖАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПИВА
Р. О. Бліщ
33-39
PDF
ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО СКЛАДАННЯ РЕЦЕПТУР МАЙОНЕЗНИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ
Л. С. Голуб, К. М. Власенко
40-46
PDF
РОЗРОБКА СИРНОГО ПРОДУКТУ ІЗ РОСЛИННИМ БІЛКОМ
Ю. В. Назаренко, Б. В. Шмідт, Н. В. Болгова, Т. П. Синенко
47-54
PDF
РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ, ТЕХНОЛОГІЇ ТА ДОСЛІДЖЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НАПІВКОПЧЕНОЇ КОВБАСИ З М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ З PSE-ВЛАСТИВОСТЯМИ З ВИКОРИСТАННЯМ КОМБІНОВАНОЇ ФОСФАТВМІСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ
Т. М. Приліпко, О. М. Семенов, В. В. Підлісний
55-59
PDF
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ НАПІВФАБРИКАТІВ РУБЛЕНИХ М’ЯСНИХ ЗБАГАЧЕНИХ ВИРОБІВ З ПРОЛОНГОВАНИМИ ТЕРМІНАМИ ПРИДАТНОСТІ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ В ДИТЯЧИХ ЗАКЛАДАХ
Т. М. Приліпко, В. Б. Косташ, В. М. Федорів
60-65
PDF
ОБҐРУНТУВАННЯ ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКУ ШИПШИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНИХ ВИРОБІВ
А. Л. Рогова, Л. О. Гризовська, І. В. Чоні
66-73
PDF
ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ СИСТЕМИ РЕГУЛЮВАННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
СТРАТЕГІЯ БЕЗПЕЧНОСТІ В ІНДУСТРІЇ ХАРЧУВАННЯ
І. М. Ощипок, О. І. Ощипок, М. Ю. Туриця
74-84
PDF
Мова
English
Українська