Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки
Головна
Поточний випуск
Редакційна колегія
Про журнал
Цілі та проблематика
Етичні норми
Порядок рецензування статей
Політика відкритого доступу
Авторам
Умови публікації статей
Вимоги щодо змісту статей
Вимоги щодо оформлення статей
Тематичні розділи
Оплата публікації статті
Архіви
Контакти
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 15 (2015): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
№ 15 (2015): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
Опубліковано:
2015-07-30
Випуск
FULL PDF
ТОВАРОЗНАВСТВО ТА ЕКСПЕРТИЗА НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
НОВІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ АСОРТИМЕНТУ ТУРИСТИЧНОГО ВЗУТТЯ
Л. І. Байдакова, М. П. Стефаник, Н. І. Попович
5-10
PDF
ВИКОРИСТАННЯ NBIC-ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ЗАХИСНОГО ТЕКСТИЛЮ ТА ОДЯГУ
І. С. Галик, Б. Д. Семак
11-16
PDF
ТОВАРОЗНАВЦІ ЛЬВІВСЬКОЇ КОМЕРЦІЙНОЇ АКАДЕМІЇ – АКТИВНІ УЧАСНИКИ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОГО ОБ’ЄДНАННЯ
І. І. Половніков, М. С. Беднарчук
17-22
PDF
ВИКОРИСТАННЯ ХЕМІЛЮМІНЕСЦЕНТНОЇ РЕАКЦІЇ ЛЮМІНОЛУ З ПЕРОКСИКАПРИНОВОЮ КИСЛОТОЮ В ТОВАРОЗНАВЧІЙ ПРАКТИЦІ
А. В. Гузій, Я. П. Скоробогатий, В. О. Василечко
22-27
PDF
ПЕРСПЕКТИВНИЙ БАЗАЛЬТОВИЙ КОМПОЗИТ
С. І. Старченко, Н. І. Доманцевич, Ю. Є. Зубко
28-32
PDF
КОМПЛЕКСНА ОЦІНКА ЯКОСТІ ТРУБ З ПОЛІЕТИЛЕНОВИХ МАТЕРІАЛІВ
О. В. Шунькіна, Н. І. Доманцевич
33-38
PDF
ПРОЦЕСИ ГАРМОНІЗАЦІЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ СИСТЕМИ АКРЕДИТАЦІЇ ОРГАНІВ З ОЦІНКИ ВІДПОВІДНОСТІ УКРАЇНИ ТА ЄС
О. З. Микитин
39-43
PDF
ПАТЕНТ ЯК ОБ’ЄКТ ОЦІНКИ
Л. Г. Ніколайчук, Л. Б. Демидчук, Р. І. Амірова
44-48
PDF
ОБҐРУНТУВАННЯ ДОЦІЛЬНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ НАНОТЕКСТИЛЮ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ІНТЕР’ЄРУ ПРИМІЩЕНЬ
Г. О. Пушкар, Б. Д. Семак
49-53
PDF
ВПЛИВ ВИДУ РОСЛИННОГО БАРВНИКА ТА ПРОТРАВЛЮВАЧА НА СВІТЛОСТІЙКІСТЬ КОСТЮМНИХ ТКАНИН
О. М. Гущак
54-59
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ ЕКСПЛУАТАЦІЙНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ГІДРОФОБІЗОВАНОЇ ШКІРИ ДЛЯ ВЕРХУ ВЗУТТЯ В УМОВАХ ДОСЛІДНОЇ ЕКСПЛУАТАЦІЇ
Н. В. Лисенко
60-64
PDF
МІЖНАРОДНІ ВИМОГИ ДО ФУНКЦІОНУВАННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ОХОРОНОЮ ПРАЦІ ТА РИЗИКАМИ НА ТОРГОВЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ
Я. П. Скоробогатий, М. В. Бужанська
65-70
PDF
ТОВАРОЗНАВСТВО ТА ЕКСПЕРТИЗА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ПРОБЛЕМИ ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ І СТАБІЛІЗАЦІЇ ЯКОСТІ РОСЛИННИХ ОЛІЙ
І. В. Сирохман
71-76
PDF
ВИКОРИСТАННЯ НОВИХ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК З РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
І. М. Ощипок
77-81
PDF
ЕКОНОМІЧНА ТА БІОЕНЕРГЕТИЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА І ЗБЕРІГАННЯ КУКУРУДЗИ ЦУКРОВОЇ РІЗНИХ СОРТІВ ТА ГІБРИДІВ
В. А. Колтунов, Н. О. Дідух, А. В. Коваль
82-86
PDF
АНАЛІЗ РОЗВИТКУ СУЧАСНОГО СВІТОВОГО РИНКУ МОРЕПРОДУКТІВ
І. В. Дітріх, Ю. І. Марченко
87-91
PDF
CПОЖИВНІ ВЛАСТИВОСТІ НАПІВФАБРИКАТІВ „МІКС” ІЗ ГІДРОБІОНТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
І. В. Дітріх, М. Є. Бондарчук
92-96
PDF
ВИКОРИСТАННЯ “ЕЛЕКТРОННОГО НОСУ” ДЛЯ ЕКСПРЕСНОГО ВИЯВЛЕННЯ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ СОЄВИМИ ПРОДУКТАМИ
А. О. Калініченко, Л. Ю. Арсеньєва, Я. М. Пушкарьова
97-103
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ПОЛІПШЕНОЇ БУЛОЧКИ “СТУДЕНТСЬКА”
Л. І. Сєногонова, О. П. Юдічева
104-108
PDF
ПОКРАЩЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗЕРЕН КАВИ ШЛЯХОМ ОПТИМІЗАЦІЇ ПАРАМЕТРІВ ВАПОРИЗАЦІЇ
Г. С. Шестопал, Ю. В. Майбук
109-113
PDF
ПОЛІПШЕННЯ ЖИРНОКИСЛОТНОГО СКЛАДУ ЦУКРОВОГО ПЕЧИВА ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНИХ ОЛІЙ
А. С. Ткаченко
114-119
PDF
ВПЛИВ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ НА ПОЛІПШЕННЯ МІНЕРАЛЬНОГО ТА ВІТАМІННОГО СКЛАДУ НОВИХ ВАФЕЛЬ
І. В. Пахомова
120-124
PDF
Мова
English
Українська