Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки
Головна
Поточний випуск
Редакційна колегія
Про журнал
Цілі та проблематика
Етичні норми
Порядок рецензування статей
Політика відкритого доступу
Авторам
Умови публікації статей
Вимоги щодо змісту статей
Вимоги щодо оформлення статей
Тематичні розділи
Оплата публікації статті
Архіви
Контакти
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 20 (2018): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
№ 20 (2018): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
Опубліковано:
2018-07-04
Випуск
FULL PDF
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ТОВАРОЗНАВСТВА ТА ТЕХНОЛОГІЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ МАТЕРІАЛІВ І ТОВАРІ
ПОЛІМЕРНІ ПАКУВАЛЬНІ ПЛІВКИ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Н. І. Доманцевич, Б. П. Яцишин, М. М. Кріль
5-11
PDF
ПРО ДЕЯКІ МОЖЛИВОСТІ КІЛЬКІСНОГО ЕЛІПСОМЕТРИЧНОГО ЕКСПЕРИМЕНТУ ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ СТРУКТУРИ ДВОМІРНИХ (2D) НАНОМАТЕРІАЛІВ
А. М. Коструба, Ю. Б. Стецишин, С. М. Маєвська
12-17
PDF
РИНОК ШКІРЯНОГО ВЗУТТЯ Повідомлення 2 Аналіз сучасного стану і перспектив розвитку світового ринку шкіряного взуття та ринкового місця України і Польщі
Н. Попович, М. Беднарчук, К. Лавінска, В. Сервета
18-28
PDF
ТОВАРОЗНАВЧА ЕКСПЕРТИЗА ШТАНІВ ЧОЛОВІЧИХ, ЩО ПЕРЕБУВАЛИ В ЕКСПЛУАТАЦІЇ
Н. В. Лисенко, М. Г. Мартосенко
29-34
PDF
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ТОВАРОЗНАВСТВА ТА ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
НАУКОВІ ДОСЯГНЕННЯ ЩОДО ПОЛІПШЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ І СКЛАДУ М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ
І. В. Сирохман
35-40
PDF
АСОРТИМЕНТНА ПОЛІТИКА ВИРОБНИКІВ СПОРТИВНОГО ХАРЧУВАННЯ В УКРАЇНІ ТА СВІТІ
Н. В. Притульська, А. В. Кошельник
41-47
PDF
ОПТИМІЗАЦІЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ІННОВАЦІЙНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Т. М. Лозова
48-52
PDF
ЗАСТОСУВАННЯ ФУНКЦІЇ БАЖАНОСТІ ХАРІНГТОНА ДЛЯ КОМПЛЕКСНОЇ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ЯГІД СУНИЦІ САДОВОЇ
І. Л. Заморська
53-56
PDF
АНАЛІЗ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ РИНКУ СОКІВ І СОКОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
О. В. Бабій, Є. В. Бондаренко, Д. С. Івченко
57-62
PDF
СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРЕЖЕННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
О. І. Гирка, М. П. Бодак
63-66
PDF
АНТИОКСИДАНТНЕ І ІНГІБІТОРНЕ РЕГУЛЮВАННЯ АСКОРБІНОВОЮ КИСЛОТОЮ УТВОРЕННЯ СУПЕРОКСИД ЙОН-РАДИКАЛУ
О. М. Заверуха, Я. П. Скоробогатий
67-71
PDF
ВІТАМІННИЙ СКЛАД ОВОЧЕВИХ КОНСЕРВІВ З МОРСЬКИМИ ВОДОРОСТЯМИ
В. Т. Лебединець, Л. Ю. Буряченко
72-76
PDF
ТЕХНОЛОГІЯ ПІСОЧНИХ ТІСТЕЧОК ІЗ БІЛКОВИМИ ЗБАГАЧУВАЧАМИ
Н. С. Палько
77-82
PDF
ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧОВИХ БАРВНИКІВ ДЛЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
Б. Я. Полотай
83-87
PDF
ОСНОВНІ НАПРЯМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ДЛЯ ПРОМИСЛОВОСТІ І ТОРГІВЛІ У
ВИКОРИСТАННЯ КОМПЕТЕНТНІСНОГО ПІДХОДУ ПРИ КОНТЕКСТНОМУ НАВЧАННІ ТОВАРОЗНАВЦІВ У ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ – ОСНОВНИЙ РЕЗЕРВ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ЇХ ПІДГОТОВКИ
І. С. Галик, Л. Г. Ніколайчук, Б. Д. Семак
88-93
PDF
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ЕКСПЕРТИЗИ, РЕГУЛЮВАННЯ ТА БЕЗПЕКИ ГОСПОДАРСЬКИХ СИСТЕМ
СТАН ТА ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ КВІТНИКАРСТВА В УКРАЇНІ
І. В. Донцова, В. В. Гаврилишин
94-98
PDF
СТАН ТА ТЕНДЕНЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО РИНКУ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ
О. Я. Давидович
99-106
PDF
СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ВИРІШЕННЯ ПИТАНЬ ВІДПОВІДНОСТІ ПРОЕКТУВАННЯ ТА КОНТЕНТУ ГОТЕЛІВ НОРМАТИВНИМ ВИМОГАМ
М. Н. Коваль
107-112
PDF
Мова
English
Українська