Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки
Головна
Поточний випуск
Редакційна колегія
Про журнал
Цілі та проблематика
Етичні норми
Порядок рецензування статей
Політика відкритого доступу
Авторам
Умови публікації статей
Вимоги щодо змісту статей
Вимоги щодо оформлення статей
Тематичні розділи
Оплата публікації статті
Архіви
Контакти
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 21 (2018): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
№ 21 (2018): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
Опубліковано:
2018-11-01
Випуск
FULL PDF
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ТОВАРОЗНАВСТВА ТА ТЕХНОЛОГІЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ МАТЕРІАЛІВ І ТОВАРІ
РОЗРОБКА ВИМОГ ДО ВЗУТТЯ ДЛЯ ДІТЕЙ
К. Лавінска, Н. Попович, В. Сервета
5-15
PDF
АНАЛІЗ СУЧАСНОГО АСОРТИМЕНТУ КАВОВИХ МАШИН
І. В. Шульга, Л. Г. Ніколайчук
16-20
PDF
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ВІТЧИЗНЯНОЇ СУДОВОЇ ТОВАРОЗНАВЧОЇ ЕКСПЕРТИЗИ Повідомлення 1. Проблема класифікації об’єктів товарознавчих досліджень
Я. І. Заяць, О. Д. Яровий, М. С. Беднарчук
21-29
PDF
ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДІВ ЕЛЕМЕНТНОГО АНАЛІЗУ ПРИ ПРОВЕДЕННІ ТОВАРОЗНАВЧИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
Г. І. Брусенська, В. І. Єштокін, Г. В. Лінючев
30-34
PDF
СУЧАСНИЙ КОЛІСНИЙ ГАДЖЕТ – ІГРАШКА ЧИ ТРАНСПОРТНИЙ ЗАСІБ ОСОБИСТОГО КОРИСТУВАННЯ
Л. Б. Демидчук, Д. І. Сапожник
35-40
PDF
ІННОВАЦІЙНІ ВИРОБИ ДЛЯ БЕЗПЕЧНОГО І ЗРУЧНОГО ВИКОРИСТАННЯ ЖІНОЧОГО ВЗУТТЯ НА ВИСОКОМУ КАБЛУКУ: ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА І КЛАСИФІКАЦІЯ
І. В. Мазур, О. В. Шумський, Я. І. Заяць, М. С. Беднарчук
41-47
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ ФОРМУВАННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ АСОРТИМЕНТУ ЮВЕЛІРНИХ ВИРОБІВ РЕЛІГІЙНОГО ЗМІСТУ
О. В. Шегинський
48-52
PDF
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ТОВАРОЗНАВСТВА ТА ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМИ ТЕХНОЛОГІЧНИХ РІШЕНЬ ЯКОСТІ Й БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
І. В. Сирохман, Т. М. Лозова
53-58
PDF
ЗАСТОСУВАННЯ ГІДРАТОВАНИХ ДОБАВОК РІЗНИХ КЛАСІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ М’ЯСА
І. М. Ощипок, Н. С. Палько, О. Я Давидович, Л. М. Багрій
59-65
PDF
ПОЛІПШЕННЯ ЗБЕРІГАННЯ ТА ЯКОСТІ ЯЄЦЬ КУРЯЧИХ ХАРЧОВИХ ШЛЯХОМ ОБРОБКИ ЇХ ПОВЕРХНІ
Л. І. Решетило
66-72
PDF
ОБҐРУНТУВАННЯ РЕЦЕПТУРНОГО СКЛАДУ КЕКСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ АЙВИ ЗВИЧАЙНОЇ ТА ХЕНОМЕЛЕСУ
В. Т. Лебединець, В. В. Гаврилишин, А. І. Лебединець
73-77
PDF
ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТА АСОРТИМЕНТУ ЛІКЕРІВ
М. П. Бодак, Л. І. Гірняк, О. І. Гирка
78-82
PDF
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ОВОЧЕВИХ ПАСТ З ЙОДОВМІСНОЮ СИРОВИНОЮ
К. В. Паламарек
83-91
PDF
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ДЕСЕРТНИХ СТРАВ З ВИКОРИСТАННЯМ ЯБЛУЧНОГО ПОРОШКУ
Н. З. Петришин, Р. О. Бліщ
92-95
PDF
ОСНОВНІ НАПРЯМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ДЛЯ ПРОМИСЛОВОСТІ І ТОРГІВЛІ У
ВИКОРИСТАННЯ КОМПЕТЕНТНІСНОГО ПІДХОДУ ДЛЯ ВДОСКОНАЛЕННЯ У ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ТОВАРОЗНАВЧОГО ПРОФІЛЮ ДЛЯ ТОРГІВЛІ ТА ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ
Л. Г. Ніколайчук, І. С. Галик, Б. Д. Семак
96-105
PDF
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ЕКСПЕРТИЗИ, РЕГУЛЮВАННЯ ТА БЕЗПЕКИ ГОСПОДАРСЬКИХ СИСТЕМ
ПРОФАЙЛІНГ ЯК МЕТОД МИТНОГО КОНТРОЛЮ
І. В. Ємченко
106-110
PDF
КОНТРАБАНДА НАРКОТИЧНИХ ЗАСОБІВ ЧЕРЕЗ МИТНИЙ КОРДОН УКРАЇНИ
О. І. Передрій, А. В. Дзюбинський
111-114
PDF
ІДЕНТИФІКАЦІЙНА ЕКСПЕРТИЗА ПРЕДМЕТІВ ФІЛАТЕЛІЇ ПРИ ЇХ ПЕРЕМІЩЕННІ ЧЕРЕЗ МИТНИЙ КОРДОН
О. І. Передрій, І. В. Ємченко
115-118
PDF
ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ
СУЧАСНІ ПІДХОДИ ТА ТЕНДЕНЦІЇ В РОЗРОБЦІ ЗАСТОСУВАНЬ ДЛЯ МОБІЛЬНИХ ПРИСТРОЇВ
В. С. Костирко, А. В. Костенко, М. І. Плеша
119-125
PDF
СУЧАСНІ ВЕБ-ІНСТРУМЕНТИ В ОНЛАЙН-КУРСІ “ТЕОРІЯ І МЕТОДИКА ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ”
В. Б. Артеменко, І. В. Артищук, О. О. Гудзовата
126-133
PDF
Мова
English
Українська