Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки
Головна
Поточний випуск
Редакційна колегія
Про журнал
Цілі та проблематика
Етичні норми
Порядок рецензування статей
Політика відкритого доступу
Авторам
Умови публікації статей
Вимоги щодо змісту статей
Вимоги щодо оформлення статей
Тематичні розділи
Оплата публікації статті
Архіви
Контакти
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 16 (2016): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
№ 16 (2016): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
Опубліковано:
2016-03-22
Випуск
FULL PDF
ТОВАРОЗНАВСТВО ТА ЕКСПЕРТИЗА НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
РОЛЬ СТАНДАРТИЗАЦІЇ У РОЗВИТКУ ВІТЧИЗНЯНОГО ТОВАРОЗНАВСТВА
І. С. Галик, Б. Д. Семак
5-11
PDF
ТОВАРОЗНАВЧА КЛАСИФІКАЦІЯ ТРУБ ДЛЯ РІЗНИХ ІНЖЕНЕРНИХ СИСТЕМ
Н. І. Доманцевич, О. В. Шунькіна
12-16
PDF
ІННОВАЦІЙНІ ГЕОТЕКСТИЛЬНІ МАТЕРІАЛИ ВІТЧИЗНЯНИХ ТА ЗАХІДНОЄВРОПЕЙСЬКИХ ВИРОБНИКІВ
Л. В. Пелик
17-21
PDF
НАПРЯМИ ФОРМУВАННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ВЗУТТЯ У ПРОВІДНИХ НАУКОВО-ДОСЛІДНИХ УСТАНОВАХ СВІТУ
М. С. Затирка, М. С. Беднарчук
22-25
PDF
РОЗРОБКА ВИМОГ ДО СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТУРИСТИЧНОГО ВЗУТТЯ
М. П. Стефаник, Н. І. Попович
26-31
PDF
УКРАЇНСЬКА НАРОДНА ІГРАШКА: МИНУЛЕ І СЬОГОДЕННЯ ВИРОБІВ НАРОДНИХ ПРОМИСЛІВ
Л. Б. Демидчук
32-36
PDF
НАУКОВІ ПРИНЦИПИ КЛАСИФІКАЦІЇ І ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТУ ІНТЕР’ЄРНОГО ТЕКСТИЛЮ
Г. О. Пушкар
37-42
PDF
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ У ДИЗАЙНІ ТА СТИЛЬОВОМУ РІШЕННІ ОДЯГУ МОЛОДІЖНОГО АСОРТИМЕНТУ
Д. І. Сапожник, Л. Г. Ніколайчук, Н. А. Терешкевич
43-48
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕМПЕРАТУРНОГО ВПЛИВУ НА ПРОЦЕС ФОРМУВАННЯ ВОВНЯНИХ ТКАНИН
Г. М. Химич
49-52
PDF
ТОВАРОЗНАВСТВО ТА ЕКСПЕРТИЗА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ПРОБЛЕМИ ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ І СТАБІЛІЗАЦІЇ ЯКОСТІ МОЛОЧНОГО ЖИРУ
І. В. Сирохман
53-57
PDF
ВПЛИВ БОРОШНА “ЗДОРОВ’Я” ТА ПОРОШКУ КЕРОБУ НА ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ПШЕНИЧНОГО БОРОШНА
М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська, І. П. Череп
58-62
PDF
ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЙОДОВМІСНОЇ СИРОВИНИ ТА ЕКСТРАКТУ ІНАКТИВОВАНИХ ДРІЖДЖІВ
М. І. Пересічний, К. В. Паламарек
63-68
PDF
ПЕРСПЕКТИВИ ХАРЧОВОГО ВИКОРИСТАННЯ РАПАНИ ЧОРНОМОРСЬКОЇ (RAPANA VENOSA)
М. В. Апач, О. В. Сидоренко, О. В. Романенко
69-72
PDF
ФІЗИЧНІ, ТЕПЛОФІЗИЧНІ ПОКАЗНИКИ КУКУРУДЗИ ЦУКРОВОЇ ТА ІНТЕНСИВНІСТЬ ЗНИЖЕННЯ ТЕМПЕРАТУРИ КАЧАНІВ ПРИ ОХОЛОДЖЕННІ ТА ЗАМОРОЖУВАННІ
В. А. Колтунов, С. Л. Шаповал, А. В. Коваль
73-80
PDF
ЇСТІВНІ ПЛІВКИ – ПЕРСПЕКТИВНИЙ НАПРЯМ ПАКОВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
А. І. Чорна, Л. Ю. Арсеньєва, О. С. Шульга
81-85
PDF
ВИВЧЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ НАКОПИЧЕННЯ ЗАЛІЗА У БІОФОРТИФІКОВАНИХ ТОМАТНИХ ОВОЧАХ
Г. В. Дейниченко, О. П. Юдічева
86-89
PDF
РОЗРОБКА М’ЯСНИХ ВИРОБІВ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ БІЛКОВМІСНИХ РОСЛИННИХ ДОБАВОК
І. М. Ощипок
90-95
PDF
ЗАСТОСУВАННЯ СЕНСОРНОГО АНАЛІЗУ ДЛЯ М’ЯСА СВИНИНИ ЗАМОРОЖЕНОЇ ЯК ОСНОВИ ЕКСПЕРТНОГО МЕТОДУ
М. Я. Гавриляк
96-100
PDF
ГІГІЄНІЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ БАРВНИКІВ У ХАРЧОВИХ ПРОДУКТАХ
Л. І. Гірняк, І. В. Донцова, В. Т. Лебединець
101-105
PDF
ПЕРСПЕКТИВНІ ЗБАГАЧУВАЛЬНІ ДОБАВКИ ІЗ ЗАРОДКІВ ПШЕНИЦІ ДЛЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
Н. З. Петришин, Р. О. Бліщ
106-109
PDF
РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ ОВОЧЕВИХ САЛАТІВ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ
В. Т. Лебединець, Л. Ю. Буряченко
110-114
PDF
ОЦІНКА АНТИОКСИДАНТНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ФРУКТОВИХ ТА ОВОЧЕВИХ ДОБАВОК
О. Я. Родак
115-118
PDF
ВПЛИВ МОРФОМЕТРИЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК НА СПОЖИВНІ ВЛАСТИВОСТІ ЧОРНОМОРСЬКОЇ АКУЛИ КАТРАН
Н. О. Боліла
119-122
PDF
АНАЛІЗ ХАРЧОВОЇ ТА ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ СУХИХ СНІДАНКІВ
Л. В. Баля
123-126
PDF
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ КАВИ РІЗНИХ ТОВАРОВИРОБНИКІВ
Г. Я. Міневич
127-130
PDF
ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
Т. В. Хлопко
131-133
PDF
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ЕКСПЕРТИЗИ, РЕГУЛЮВАННЯ ТА БЕЗПЕКИ ГОСПОДАРСЬКИХ СИСТЕМ
РОЛЬ ЕКСПЕРТНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ У МИТНІЙ ПРАКТИЦІ УКРАЇНИ
І. В. Ємченко
134-137
PDF
СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ БІЗНЕСУ ЯК ПІДҐРУНТЯ БЕЗПЕКИ ТА ОХОРОНИ ПРАЦІ СУЧАСНИХ ПІДПРИЄМСТВ
Я. П. Скоробогатий, М. В. Бужанська
138-142
PDF
ЗНЕЗАРАЖЕННЯ ВОДИ КОМБІНОВАНИМИ МЕТОДАМИ – УФ-ВИПРОМІНЮВАННЯ В ПОЄДНАННІ З ІНШИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИ
А. О. Семенов, Г. М. Кожушко, Л. В. Дугніст, Л. В. Баля, О. В. Саприка
143-148
PDF
Мова
English
Українська